Tema: Pozdrav ekipi pokerproa
Bok svima.
Prvi put sam zaigrao poker prije cca 7 godina na jednom site-u koji je poceo kao playmoney site. 2 godine sam proveo tamo, igrajuci playmoney poker, cisto kao hobi i kako svaku drugu igru iz zabave.
Nakon toga sam ispuco x 50$ free ponuda, zdonko ih i ohladio se od igre.
Prije 3-4 godine sam dobio poso, samim tim i lovu pa se poker pojavio kao logican izbor. 2 godine igranja na Full Tiltu, svega i svacega, bez ikakvog bankrolla. Imo sam rakeback 27% i ceste bonuse pa minus nakon 2 godine nije bio tako velik :-)
Sve zajedno sam ispusio nekih 1000$.
Ovih dana, tocnije krajem stare godine uplatio sam na 888 poker 600$ i krenuo igrat NL20, full po bankrollu, totalno radeci na svojoj najvecoj mani, tiltu. Tesko ostanem hladan, vjecno se borim da se ne zamaram lovom koju trenutno imam a na kraju finalni cilj je preziviti svaki downswing hladne glave. Trenutno sam na 900+ i uskoro planiram preci na NL30.
Vjerovatno cu se prebaciti na neki drugi site sa fixnim rakeom, jer ovdje je tesko prec 18% a cini mi se da to nije zadovoljavajuce. Igram 5-6 stolova, imam pokertracker i hem. Citam svu literaturu ujedno sa ovim forumom svaki dan po par sati.
Eto, svaki savjet je dobro doso.
Zadnji popravljao whitewalk3r (02-03-2012 14:18:24)