Tema: Phil Ivey se vratio na Full Tilt stolove
Jedan od najpopularnijih poker igrača Phil Ivey vratio se na Full Tilt stolove po prvi puta nakon zatvaranja Full Tilta u Travnju 2011. godine ...
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Poker vijesti » Phil Ivey se vratio na Full Tilt stolove
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Jedan od najpopularnijih poker igrača Phil Ivey vratio se na Full Tilt stolove po prvi puta nakon zatvaranja Full Tilta u Travnju 2011. godine ...
Nije zajebancija, najozbiljnije pitam, kako on može igrati kad je amerikanac? Znači da se i kod njih može zaobilaziti zakon.
Zadnji popravljao Gaby Lee (19-12-2012 18:41:50)
Preselio se negdje gdje smije igrati..
Vi ste se svi sad pozvali na Iveya umjesto na FT pa ću promijeniti pitanje: kako je njega Full tilt mogao prihvatiti kad je USA citizen? Znači, naglasak na Full tilt. Nema veze na kojoj on plaži sunča guzu kad je njihov državljanin.
Da citiram velikog starobosanskog mislioca Neleta Karajlića:
Para vrti tamo
gdje burgija ne može
parama ja kupujem sve
političare, novinare, sudije...
ista stvar ko i sa starsima kad se masa igraca preselila u kanadu/meksiko/... tako igra i Ivey. ima boravise i bankovni racun i moze igrat
Ima vikšu u Tijuani,ne smije igrati samo u USA.
Vi ste se svi sad pozvali na Iveya umjesto na FT pa ću promijeniti pitanje: kako je njega Full tilt mogao prihvatiti kad je USA citizen? Znači, naglasak na Full tilt. Nema veze na kojoj on plaži sunča guzu kad je njihov državljanin.
Da citiram velikog starobosanskog mislioca Neleta Karajlića:
Para vrti tamo
gdje burgija ne može
parama ja kupujem sve
političare, novinare, sudije...
Ti se bas trudis ne shvatit
Pa sta ima veze ako je USA gradjanin kad ne igra na USA tlu...
OK, moja greška. Sad sam gledao na FT pravila i navedeno je "US residents" a ne "US citizens".
Al uglavnom, ja sam cijelo vrijeme mislio da je to namještaljka Tilta da na "prevaru" izvuku dopuštenje da i amerikanci smiju igrati. Budući da kod njih u pravosuđu postoji institucija presedana, mislio sam da namjeravaju nakon nekog vremena reći "evo, ako može Ivey onda mogu i drugi".
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora