Dosao je i zadnji update..
moram rec da sam u proteklih mjesec dana puno naucio od Robe ali i ostalih sudionika projekta pa bi bilo uredu da se svima javno zahvalim, Robi na pruzenoj prilici i susretljivosti a kolegama na ugodnom druzenju i atmosferi.
Ima više razloga radi kojih prekidam projekt, ali mislim da je najvazniji sto je moj najveci "leak" volume a oko toga mi Roba ne moze pomoc. Pa i ako moram jos puno toga naucit i uz coaching bi sve to brze i lakse savladao ipak trenutno jedino sto me dijeli od NL50 je grindanje sto mi je i Roba potvrdio, a to moram bez icije pomoci.
Naravno svakome bi preporucio da iskoristi priliku ako mu se ikad pruzi mogucnost suradnje sa winning playerom kao sto se meni pruzila sa Robom.. jer puno znaci kad vas ima tko ispravit ili cak samo potvrdit neka vasa razmisljanja kao i uklonit sitne nedvoumice ali i vece leakove, to se kasnije osjeti u igri, djeluje na winrate i na samopouzdanje.
Nadam se da cu u skoroj buducnosti opet imat prilike surađivat sa Robom, a ostalim clanovim koji sudjeluju u projektu zelim puno uspjeha u sto ne sumnjam. Pozdrav
Evo i graf za vrijeme projekta.
when you feel like quitting think about why you started..