Tema: Stars i beatovi
Pozdrav, igram nl2 na starsima, ide mi (išlo me) relativno ok, s obzirom da sam krenio prošle godine u 6. mjesecu, prije 2 tjedna odem na odmor sa ekipom, vratim se, bustam pola bankrolla u 2 dana, samo vs rusa, španjolaca i portugalaca. Ne mogu dobit hand postflop da sam Isus, 85%+ equity na flopu, suckoutali su mi jedno 30 puta minimalno, u hold'em manageru sam gledao sessione, mislim ono, beatovi su za plakat. Pročito sam 2+2 guideove za mikro limite uzduž i popreko, naučio i neke napamet, koje ponavljam dok igram, sam sebi, al ovo stvarno više nema smisla. Sad ja ne znam, jesam ja retardiran, ili sam pao na skijanju na glavu ili šta, igra mi se ništa nije promjenila, sve isto, setup isti, sve isto, samo eto "sreća". Znam da je nl2 na starsima leglo retarda, al nemoguće da bustam pola bankrolla, koji sam digo na tom istom nivou sa istom igrom, samo eto, jer nemam sreće čito sam postove vamo, govorili su nemoj tamo igrat, al mi se igralo, jer mi je krenilo i super mi je software.
Stavit ću 2 ss-a od danas, nakon kojih sam cashouto, jer nisam više mogao, sumnjam da je neki preveliki tilt, jer ne tiltam inače, al ova 2 beata u razmaku od 5 minuta su me dokrajčila. Poslo sam im par mailova jučer i danas, razgovaro sa nekim likom iz supporta, kojem sam jebo mamu jer mi stalno jedno te isto ponavlja, reko sam im da su retardirani i da ako ovo nije rigged za ove retardirane ruse i španjolce, onda me strah hodat vani, da mi ne padne nebo na glavu.
Evo 2 svijetla primjera, oba slučaja all in na flopu, na turnu 85% equity-a, oba suck outa, razmak 5 minuta. Sad, ne bi ja ovo ništa pisao, da nisam imo nekih 35-36 istih slučaja u zadnja 2 dana. Na turnu 80+% equity, river suck out. Poslo sam to starsima, jer sam pregledo sve hendove sam, i reko sam im da im jebem mater. Ništa ja ne bi reko da je volume malo veću, al u premalo hendova su me silovali da bi bilo slučajno. Studiram ekonomiju, bio sam demonstrator iz statistike na faksu i u slobodne vrijeme radim neke izračune za starog za firmu, al ovo stvarno nije u okvirima standardne devijacije. Nikako.
e da, evo SS