Re: Europska unija, da ili ne
Ja ne znam kako se netko usudio uvrijediti cijenjeno biračko tijelo u hrvata. neminovno je da smo genijalci. prvim referendumom smo izglasali samostalnost koja nas je dovelo daleko.
20 godina biramo krasno društvo na vlasti, da bi sad kada su nas ta gospoda izmasakrirala, potpisujemo jamstvo na njihov zadnji kreditja sam ponosan što sam hrvat
opet ću pušku na rame, ako zatreba
zaboravio sam ti odgovoriti...
nema veze to sa hrvatstvom nego za zdravim razumom...nismo genijalni ali smo tek 20 godina samostalni i kroz 10 godina se % visoko obrazovanih digao sa 7 na 20 ,što bi reklo da nismo baš ni glupi.znam da si ti skeptik i sve,i ja sam u određenim pogledima i onaj tko gleda sa jedne točke stajališta nikako nemože biti u pravu.Dobili smo pravo izbora, izglasalo se,narod je odlučio te ulazimo i umjesto da se sada kuka bilo bi bolje da se počne razmišljati o projektima i inovacijama za pokretanje vlastitog posla i izvlačenje što više sredstava iz fondova jel ionako ova zemlja nemože sa mrtve točke bez daljnjeg razvoja malog i srednjeg poduzetništva, visokog obrazovanja te specijalizacije sa ili bez EU.
za razgovor, diskusiju sam uvijek pogotovo oko ekonomskih tema ili onih koji dotaknu ekonomiju ali za generaliziranje stvari i na vrijeđanje ljudi u mojoj bližoj i daljnoj okolini odgovoriti ću sa vrijeđanjem jer mi se neda slušati da netko pljuje po čovjeku, narodu bez konkretnih dokaza i činjenica.
@Zamorano
prema vikipediji baciti/staviti mami/ženi u grah se koristi kada nešto smatraš bezvrijednim ili se neslažeš sa time kao npr. baciti u bunar ili baciti svinjama.izraz staviti/baciti mami u grah bi bilo poželjno da se koristi kod najbližih prijatelja kao vrsta pošalice pri izražvanju neslaganja
Zadnji popravljao dRxx23 (24-01-2012 03:05:03)