Re: NBA sezona 2011/2012
da je stavio 100, dobio bi 160k, al stavio je 10 najvjerojatnije, i dobio 16k
vgg
da je i 5 stavi več bi bila solidna lova
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
vgg
da je i 5 stavi več bi bila solidna lova
vgg
Dva su mu tecaj 1 umjesto 1.85
vgg
slep si dva su stornirana 463 je tecaj
pa obv da je igrao neki sistem i dobio manje, takvi listici se ne igraju ako nisu sistemski
pa obv da je igrao neki sistem i dobio manje, takvi listici se ne igraju ako nisu sistemski
Ne vidi se nigdje da je igrao sistem...
Ovako nesto se rijetko vidja...
Svaka ti dala Adzi ![]()
Zadnji popravljao masterboy (29-01-2012 20:29:15)
Ne vidi se nigdje da je igrao sistem...
zato jer vrsta sistema pise dole ispod koefa di je cropano
aha ili ne pise, nisam siguran
u svakom slucaju brutalan listic
inace pise kombinirajuci dogadaji ispod ovih gore brojeva tak da nije kombinatorac
Listić u glavu. Koef je 463 jer melo i Martin nisu igrali, a da su igrali vjerojatno bi prošlo ![]()
Listić u glavu. Koef je 463 jer melo i Martin nisu igrali, a da su igrali vjerojatno bi prošlo
Ja se samo nadam da nisi igrao za 5kn ![]()
I još jednom jebem mame našim vaterpolistima jer su igrali x. Imo sam još jedan ovakav sa njima samo bez Cibone
jel ima sta za danas/sutra? ![]()
Zadnji popravljao argos22 (30-01-2012 21:26:12)
Evo ja vec duze vrijeme igram i pratim nba pa sam se odlucio ukljuciti u ovu temu.Moji listici se sigurno jako razlikuju od vaših jer ja između ostalog igram nba na nerješeno.Dakle uplatim sistem 1,2 od 4 sa 4-5 fikseva.U sistemu su 4 nba tekme pol/kraj 2/X ili 1/X.Ulog je od 10-200kn a dobici su jako veliki jer su koef. na pol/kraj od 28 do 35.Do sada je bilo velikih dobitaka i u plusu sam sto se tice igranja takve igre.Ova sezona je što se x-eva tice jako dobra i nadam se da ce tako biti i dalje.
Zadnji popravljao aceking (30-01-2012 21:41:22)
ja sam danas igro na phily i utah,2 jake domacinske ekipe protiv druge 2 jake domacinske ![]()
Sinoc skinuo parkera manje,aldridgea i iguodalu preko,i washington manje od 91,5 kos da ce dat. Nije lose ![]()
Derozan over i lbj under

Evo da pokazem kako ja dizem lovu na nba :-)Dvije tekme od tri odigrane završile su x ali ovu jednu(houston-clippers) nisam pogodio poluvrijeme tako da je dobitak manji ali svejedno dobar obzirom na mali ulog.
Zadnji popravljao aceking (06-03-2012 01:23:37)