Re: NBA sezona 2011/2012
da je stavio 100, dobio bi 160k, al stavio je 10 najvjerojatnije, i dobio 16k
vgg
da je i 5 stavi več bi bila solidna lova
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
vgg
da je i 5 stavi več bi bila solidna lova
vgg
Dva su mu tecaj 1 umjesto 1.85
vgg
slep si dva su stornirana 463 je tecaj
pa obv da je igrao neki sistem i dobio manje, takvi listici se ne igraju ako nisu sistemski
pa obv da je igrao neki sistem i dobio manje, takvi listici se ne igraju ako nisu sistemski
Ne vidi se nigdje da je igrao sistem...
Ovako nesto se rijetko vidja...
Svaka ti dala Adzi
Zadnji popravljao masterboy (29-01-2012 20:29:15)
Ne vidi se nigdje da je igrao sistem...
zato jer vrsta sistema pise dole ispod koefa di je cropano
aha ili ne pise, nisam siguran
u svakom slucaju brutalan listic
inace pise kombinirajuci dogadaji ispod ovih gore brojeva tak da nije kombinatorac
Listić u glavu. Koef je 463 jer melo i Martin nisu igrali, a da su igrali vjerojatno bi prošlo
Listić u glavu. Koef je 463 jer melo i Martin nisu igrali, a da su igrali vjerojatno bi prošlo
Ja se samo nadam da nisi igrao za 5kn
I još jednom jebem mame našim vaterpolistima jer su igrali x. Imo sam još jedan ovakav sa njima samo bez Cibone
jel ima sta za danas/sutra?
Zadnji popravljao argos22 (30-01-2012 21:26:12)
Evo ja vec duze vrijeme igram i pratim nba pa sam se odlucio ukljuciti u ovu temu.Moji listici se sigurno jako razlikuju od vaših jer ja između ostalog igram nba na nerješeno.Dakle uplatim sistem 1,2 od 4 sa 4-5 fikseva.U sistemu su 4 nba tekme pol/kraj 2/X ili 1/X.Ulog je od 10-200kn a dobici su jako veliki jer su koef. na pol/kraj od 28 do 35.Do sada je bilo velikih dobitaka i u plusu sam sto se tice igranja takve igre.Ova sezona je što se x-eva tice jako dobra i nadam se da ce tako biti i dalje.
Zadnji popravljao aceking (30-01-2012 21:41:22)
ja sam danas igro na phily i utah,2 jake domacinske ekipe protiv druge 2 jake domacinske
Sinoc skinuo parkera manje,aldridgea i iguodalu preko,i washington manje od 91,5 kos da ce dat. Nije lose
Derozan over i lbj under
Evo da pokazem kako ja dizem lovu na nba :-)Dvije tekme od tri odigrane završile su x ali ovu jednu(houston-clippers) nisam pogodio poluvrijeme tako da je dobitak manji ali svejedno dobar obzirom na mali ulog.
Zadnji popravljao aceking (06-03-2012 01:23:37)