Tema: Sometimes playing solid poker just isn't enough
prije nekih tjedan dana otvorio sam temu kojoj je svrha bila da mi se exploitaju najveci leakovi i da to pokusam popraviti u igri...
dobio sam neke komentare na statse koje sam postao i video koji sam snimio (nesto na forumu ali vecinu na skypeu)...
bilo je stvarno svakakvih kritika, dosta pozitivnih ali i dosta negativnih... neki misle da sam u bad runu, neki misle da ja grijesim dosta, a neki misle da je kombinacija te 2 stvari... dobio sam dosta savjeta sta da promjenim u igri i zadnjih tjedan dana sam maksimalno radio na tome, no rezultata i dalje nema...
buduci da sam ustanovio da na ovom forumu jos uvijek ima ljudi koje zanima i poker a ne tamo neke kladionice i anatomske dekice odlucio sam otvorit projekt kojeg cu pokusat redovno updejtat (najmanje jednom tjedno)...
svrha ovog projekta je da sto brze move upam a nadam se da ce mi neki ljudi odavde u tome pomoci...
nadam se da ce i za ovu temu bit interesa barem u pola ko za one random ne bitne teme koje nicem ne sluze, gdje se samo sprdaju ljudi a clanovima je jedino bitno da dobiju "thumbs up" na svojim vrlo cesto i ne toliko zanimljivim komentarima (morao sam ovo napisat jer me tilta kako ovako kvalitetan POKER forum propada radi gluposti)...
nego da se mi vratimo dalje na temu... evo vam graf odkad je video snimljen i statsi sa pozicija (cbet, 3b, F3, itd.) na koje su mi neki ljudi ukazali da bi trebali bit drukciji... svaki komentar je dobrodosao i valjda ce ovaj projekt malo vratit pokerpro na temu pokera...