Re: TCOP BAP 90/10 deal
a kad če se javiti? Malo dugo ovo traje.....
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
a kad če se javiti? Malo dugo ovo traje.....
bump
kaj se desava jel bude kaj?
Ima velikih životnih problema.
vidio sam ga sinoc u gradu kako pije, ne znam jesu zivotni, al problemi s tenom sigurno jesu
WTF!!!
rl stvari su ga malo stavile na afk
bude se javio cim prije...
teich ga poznaje i ThoNapalm . valjda je imao nekakvih većih problema privatnih , neću ja u to ulazit BMK i nije moje da se mješam . Pričekat ćemo još jbg , 30$ neću propast , ali bilo bi uredu da se javi uskoro.
Nadam se da si je barem burek kupio...
meni duguje 250$ mjesecima. vrlo nekorektan odnos uz to, iako sam prihvaćao vrlo razumno njegove rl probleme i sl. apsolutno ne preporučujem imat posla s njim. javim ovdje ako vrati, poslao mu pm na fejsu jutros prije nego sam ovo pročitao. zadnji put kad smo se čuli (cca malo poslje nove) mi je rekao nešto tipa zar ja zbilja mislim da bi me on skemo za 250$ u svijetu pokera gdje je ugled sve. prihvatio sam jasno taj argument ali onda vidim ovo tako da očito ono nije izoliran slučaj
Zadnji popravljao krang5 (08-03-2012 16:09:05)
on da imalo misli na ugled javio bi se barem jednom ovdje u ovih mjesec i pol....
rl problemi ga ne ometaju u redovitom obavljanju duznosti na faceu....
ma je!!?? drmarac scamao? nemoguce
prica se da je svjetski prvak u svemu sta je taknuo naisao na igru zvani ruski rulet i tako je nastala legenda o hrabrom drmarcu koja ce se prepricavat godinama...
Taman dan ili dva prije nego ce nestati glavom bez obzira "posudio" je od mene 100$ za sestru nesto ako se ne varam koje je trebao vratiti sutra i otad se javio tjedan dana kasnije, vise manje, da se kao trebamo naci u ZGu na kavi da mi da novce i otada nista...nisam mislio da je scum jer je uzeo stake kod mentorsa gdje sam i sam i pricali smo cijelo vrijeme preko skypea dok nije netragom nestao...jbga, ako je bas neki pravi problem zao mi je, ako je samo derpe onda mi ga je zapravo zao jos vise!! Bljak...
Epic, možda se još netko javi.
Navodno nije imao pristup PS-u, MBu, pokerpro-u (nije imao lozinke). Ja sam mu prije par sati poslao novu lozinku, nije mi niti odgovorio, niti se ovdje javio.
Imao sam toliko losih iskustava sa posudivanjem i stejkanjem pokerasa da svima preporucavam da se maknu od svega toga.10 od 10 ljudi su ispala govna.GG sa tim sranjima
ovaj stvarno ne igra više? Jel uopče živ još?
na fejsu je aktivan
Epic, možda se još netko javi.
Navodno nije imao pristup PS-u, MBu, pokerpro-u (nije imao lozinke). Ja sam mu prije par sati poslao novu lozinku, nije mi niti odgovorio, niti se ovdje javio.
Update: nakon šta sam mu poslao novu lozinku (pokerpro) me blokirao na FB-u
A možda čovjek nema vremena, kupuje nešt za svog novog psa pa je zauzet time...
Pa onda treba fotošop da se uradi..........Ak ima vreme za fb onda če i tu nešto da se izjasni.................Inače mislim da je dosta efektivno da se stviju njegovi podaci, pa da može svako provjerit šta je uradio..........
Možda mu je ćaća otkrio da kocka pa ga izmlatio šnjurom od rerne i zabranio mu da igra.
Zadnji popravljao marac9 (05-04-2012 17:02:07)
mene je isto zbrisal s fejsa
meni nije dužan(iako je par puta tražio neke veće transfere) pa me vjerojatno zbog toga još nije izbriso...
evo baš gledam, nema problema sa spajanjem na face i objavljivanjem reazno raznih sličica i statusa
na forum je vjerojatno teže doć i izjasnit se...
nakon sta sam se ja javio u ovu temu on me kontaktirao s necijeg maila i nekim obrazlozenjima vezanim oko sifri i problema..necu iznosti zasto mu se to navodno dogodilo! Ugl., kako je kod istih stejkera kao i ja pitao sam njih znaju li ista...po njima on se navodno seli u kanadu i pocinje igrati u 5mj...sad da li je to istina ili pricica i za njih nezz i nebi htio polemizirati..pricekajmo zato jos malo pa cemo vidjeti...tko zna, mozda je sve bila istina!
nakon sta sam se ja javio u ovu temu on me kontaktirao s necijeg maila i nekim obrazlozenjima vezanim oko sifri i problema..necu iznosti zasto mu se to navodno dogodilo! Ugl., kako je kod istih stejkera kao i ja pitao sam njih znaju li ista...po njima on se navodno seli u kanadu i pocinje igrati u 5mj...sad da li je to istina ili pricica i za njih nezz i nebi htio polemizirati..pricekajmo zato jos malo pa cemo vidjeti...tko zna, mozda je sve bila istina!
lol. jesi im spominjo skemove?
kolko ste stojadina podojili hahahha
prijava odnosno registracija za objavu odgovora