Re: Etiketa barenja dealerica
boboman is in love. ma ima sto nacina da budes s njom. sto ili nijedan, hehe. ali u 99% je sto nacina, neces valjda imati bad beat.
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
boboman is in love. ma ima sto nacina da budes s njom. sto ili nijedan, hehe. ali u 99% je sto nacina, neces valjda imati bad beat.
ajd mi bas napisi u privatnoj poruci kakva je cura, sve sto znas, pa cemo smisliti nesto.
ajd mi bas napisi u privatnoj poruci kakva je cura, sve sto znas, pa cemo smisliti nesto.
Haahahahaah
Ne znam. Morat cu jednu vecer otic opet i bacit oko. Ili oba.
U svakom slucaju morat cu dokumentirat vidjeno ovaj put.
edit: Najbolje od svega je sto roba zna floor managera u tom casinu a suti ko zaliven...
Zadnji popravljao boboman (02-02-2010 14:34:28)
isuse, pa kad si u disku i oces upast nekoj, nestavljas topic na forum , dilerica il ne, zena je .... odnosno napij se ko mazga i bez beda joj upadnes.
isuse, pa kad si u disku i oces upast nekoj, nestavljas topic na forum , dilerica il ne, zena je .... odnosno napij se ko mazga i bez beda joj upadnes.
Haha, pa naravno da ne stavljam topic. Ali ima tu ekipe koja visi na live gameu, za razliku od mene koji sam svega par puta bio u casinu u zivotu. A topic je tu samo da se malo zabavimo i cujemo pokoji dobar ulet
Hahaha, stara škola
+1
@boboman
ma znam nhf, dao sam i ja savjet, napij se i to je to
Zadnji popravljao chillin (02-02-2010 15:24:29)
prijava odnosno registracija za objavu odgovora