mislim da ovako kako si odigrao nije nužno loše, iako postoji i drugi način, a to je samo callat flop i kontrolirat pot na poziciji. imaš 80 big blindova, ne želiš nužno sve čipove stjerati unutra. on je sad imao K8 i pogodio što je trebao tek na riveru, ali kad check-min rejza flop, može već na flopu imati set (pogotovo jer je limp-callao preflop, ja bih mu najveće šanse dao za 44), a u tom slučaju si odmah izgubljen. e sad, ako imaš 30 do max 40 bb-a, budući da je turnir u pitanju i da nećeš prečesto pogoditi TPTK kao sad, to gotovo uvijek ideš do all-ina na flopu. ali sad imaš 80 bb-a i to nije nužno, tako da možeš i smiriti igru i callati flop, pa vidjeti hoće li tip betati samo 1 ili oba preostala streeta. ti si na poziciji i imaš tu prednost. a onda doneseš odluku.
no čak ni ovo što si napravio ne bih rekao da je nužno loše, on će imati dosta lošijih kraljeva u svom range-u, čak i bez FD, tako da mi nekako ni ovo ne izgleda preloše. mislim da su i all-in na flopu i samo call ok odluke, za svaku ima argumenata.
ono što mi se ne sviđa je tvoja "šta sam trebao napravit?!?! wtf?!?!" reakcija, i to je jedino što bih ti savjetovao da promijeniš u ovom slučaju - shipao si na flopu 80bb-a s boljim handom, nije izdržao, ugasiš prozor i otvoriš novi turnir. sve je to normalno..
Small stakes poker is like your birthday: everyone calls you, which is supposed to be nice, but it ends up getting annoying.