Tema: Cenzura interneta u Sloveniji
http://www.vecernji.hr/vijesti/slovenij anak-90149
Čisto za nevjerovati...
Zadnji popravljao Pleuro (01-02-2010 23:30:28)
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
http://www.vecernji.hr/vijesti/slovenij anak-90149
Čisto za nevjerovati...
Zadnji popravljao Pleuro (01-02-2010 23:30:28)
EU
oni nisu noramalni
al dobro barem poker kuce nece osjetiti pad prometa
ipak je to slovenija
oni nisu noramalni
ipak je to slovenija
hehe fora ali to je zabluda, imaju više grindera nek mi sigurno
GmC napisao:oni nisu noramalni
ipak je to slovenijahehe fora ali to je zabluda, imaju više grindera nek mi sigurno
da, slikec, corey steel, primzi (dobro on malo manje), ima ih jos par al ih se nemogu sjetit sad
Nece i nama tako kad udjemo u eu ?
Nece i nama tako kad udjemo u eu ?
To je samo za sloveniju zakon.
Vidim da su se slovenci opasno raspisali na slovenskoj verziji foruma. Bilo bi dobro da netko tko razumije slovenski prenese u kratkim crtama o čemu se radi.
kakva primitivnost jbt.
kina #2?
ma doc ce to i nama kad tad, 100%. predebilnu vladu imamo da ne bi.
jeee, bit cu pizza boy.
sick..zamisli da si onlin pro...i donesu ti ovakav zakon. ono..moras se odselit u drugu drzavu, inace neces imat od cega zivit. prebolesno
hmmm mozes izaci iz kuće i postat live pro,no ja sam se malo zabrinuo ne jer sam pro nego jer zelim biti slobodan raditi sto zelim,ali mislim da ce se u slov nastaviti igrat online poker kao svugdje drugdje
mah kontam da uvijek postoji neko riješenje ... ako ce blokirati internet provideri iz slo... ne znam moguče je onda nabaviti Satelitski internet ... lol svi koji ce igrati online poker biti ce kriminalci
mislim da je ovo krajnje primitivno za jednu sloveniju, da to donesu u bosni ili u nas, ajd ajd, ko ce objasnit šeksu i ostaloj druzini sa sela da postoje ljudi koji "kockaju" profesionalno.
ko ce objasnit šeksu i ostaloj druzini sa sela da postoje ljudi koji "kockaju" profesionalno.
nije to bitno. jedino je vazno zastititi nevinu mladez od poroka kocke tako da ne uniste svoje obitelji.
chillin napisao:ko ce objasnit šeksu i ostaloj druzini sa sela da postoje ljudi koji "kockaju" profesionalno.
nije to bitno. jedino je vazno zastititi nevinu mladez od poroka kocke tako da ne uniste svoje obitelji.
hahah da ,a mislim da bi meni mater bila najsritnija kad bi se to ovde uvelo a ne da joj sin kocka po cile dane, pa sta ce svit reć..
U Sloveniji ima samo jedna live kladionica i to je Športna Loterija. Ona je u vlasti državei zato imaju monopol nad kladjenjem u Sloveniji. Prije pet godina probali su nešto slično, zabranjujuči cjeloj Sloveniji da se nemože konektati na bwin (preko internet provajdera) i to su izveli bez ikakvog zakona ili direktive s strane suda.
Onda su zbog pritiska (najverovatnije EU) nazad omogučili bwin stranicu.
A sad kao što vidite, žele svoj monopol razširiti in na internet. Zbog toga su izveli ptirisak na političare , koji normalno nemaju pojma kakve posledice ima taj zakon i kako je taj zakon protiv ljudskih prava i EU zakona i tako je bio primljen zakon o zabrani online kockanja za cjelu Sloveniju.
Najviše im idu u nos online kladionice, koje imaju daleko veču ponudu i kvote nego Športna Loterija. I kako da se drukčije bore, nego da jih zabrane - jednostavno.
Ništa se još specifično nezna oko tog zakona, dali če zabraniti i poker stranice (koje nisu direktna konkurencija Športni Loteriji) ali spadaju po njihovom pod kockanje.
Vidjet čemo...
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora