Tema: Opcenitno dali je potrebna velika doza srece za bolji rezultat?
Jutro svima, eo nemogu da ne napisem nesto po toj temi, neki dan sam citao tu na stranici "kocarsku zabludu" vjerovatnost da ce mi nakon dugo dugo vremena doc taj flush itd itd... E pa meni se cini da nema tu nikakvog vremena niti neznam sample od 10k turnira ili cega god da se vidi stvarno stanje i rezultat.. Nego mi se sve vise cini da je potrebna jebena sreca!!!! Koje ja ofc nemam nego ide ona uzdaj se u se i u svojih 10 prstiju...
Kad govorim o sreci evo primjera na jednom handu http://www.pokerhand.org/?6391952
Nadam se da sam taj hand dobro odigrao, medjutim nije problem u tom jednom hendu nego takvih hendova imam na turniru barem 5 puta prije nego dodjem ITM.... I ako zelim nesto napravit moram dobit recimo 4 od 5 tih hendova. Moje prijasnje razmisljanje mozda samo call sa tim hendom jer zasto gurat sve chipove unutra sa AKs kad je rana faza ili ako je 4 bet na boardu preflop a ja imam pocket A ma ne gurat all in samo callat pokusat sto vise chipova izvuc itd.... ono kad imas osjecaj da si jaci i da imas bolji hand i onda se dese ovakve stvari pa za jebeno poludit..:!!!
Onda vasa cjenjena misljenja gospodo dali je potrebna velika doza srece?????