Re: *** EURO 2012 - kladionica ***
Di ćemo pucat tipove, u ovoj temi? Neću imat net idućih par dana, pa bi htio odma to riješit...
Da,ovdje cemo pucat. A mozes i meni poslati na pm,pa cu ja staviti ovdje u tvoje ime kako bude dolazilo koje kolo.
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Di ćemo pucat tipove, u ovoj temi? Neću imat net idućih par dana, pa bi htio odma to riješit...
Da,ovdje cemo pucat. A mozes i meni poslati na pm,pa cu ja staviti ovdje u tvoje ime kako bude dolazilo koje kolo.
Nizozemska, Van Persie, poslano na PS sa ( loina )
Zadnji popravljao marko90 (05-06-2012 21:21:33)
Hrvatska, Jelavić - poslano na PS s monsterZG
poslano na stars sa laxzg
njemacka, van persie
spanjolska, benzema. poslano na PS sa pantelija1
engleska, rooney - poslano na PS sa 0tolerance0
Hrvatska, Pavlyuchenko...
shipam veceras ili sutra, kad stignem...
Ako nije problem da za sutra vec pogadjam rezultate,jer ne znam hocu li biti online
Poljska-Grčka 2 : 0
Rusija Češka 2 : 0
Ako nije problem da za sutra vec pogadjam rezultate,jer ne znam hocu li biti online
Poljska-Grčka 2 : 0
Rusija Češka 2 : 0
NP
Mjenjam strijelca, znaci pobjednik Spanjolska a naj strijelac Llorente. A rezultati:
Poljska-Grcka 1:0
Rusija-Ceska 2:0
Također upitno kad ću biti online,a za sutra
Poljska-Grčka 0 : 0
Rusija Češka 2 : 1
Saljem kroz 10 minuta. poslano sa sinisaT5
Italija, C.Ronaldo
POL-GRE 0-0
RUS-CZE 1-0
Zadnji popravljao jelinho (07-06-2012 19:39:31)
Španjolska,Gomez
Za sutra: POLJ-GRČ 1:0
RUS - ČEŠ 1:0
poslano s johnnycash65 (PS)
Poslano sa zigante90 na starsu. Italija,Balotelli.
sta nije bolje neka zasebna tema za ove rezultate?
i onda kad svi postaju, bile il onaj koji to vodi stavi sve pod jedan quote radi preglednosti..
Zadnji popravljao tonkobonko (07-06-2012 22:23:46)
sta nije bolje neka zasebna tema za ove rezultate?
i onda kad svi postaju, bile il onaj koji to vodi stavi sve pod jedan quote radi preglednosti..
Pa ovo ce biti ta tema,samo kad pocne EP jedini postovi ce biti rezultati,a chat i sva ostala pitanja idu u onu drugu temu.
Jedino sto necu moci zbog posla svaki put napraviti to sko kazes(nekad radim ujutro,nekad popodne,nekad navecer),ali cu nakon svakog dana staviti tko je koliko bodova osvojio i ukupni poredak.
Moja prognoza:
Poljska-Grcka 0:0
Rusija-Ceska 3:0
dabac mi je poslao na pm rezultate za prva dva kola,pa cu ja stavljati svaki dan kako bude koja utakmica dolazila zajedno sa mojom prognozom. Evo njegova prognoza za sutra:
Poland:Greece 1-1
Russia:Czech Republic 2-1
POL-GRC 1:0
RUS-CZE 2:0
poljska-grčka 1:1
rusija-češka 1:0