Re: Pokerstars SnG 9 men
evo nakon zatisja novi update. nastavio sam igrati i na 15$ i na 30$. na 30$ ide poprilicno lose zasad, ali uzorak je jako mali (tek nesto preko 50 turnira) pa se jos uvijek ne brinem. ulogu igra sve pomalo; i jaca konkurencija i nedostatak srece i moja vlastita dekoncentracija koje ima vise nego u pocetku ovog poluprojekta. na 15$ se dogodio nagli pad, ali onda opet povratak prema gore sto se vidi i na grafu.
SNG 15$
Zarada: 667,53$
Odigrano: 318
ROI: 13,99%
SNG 30$
Zarada: -279,72$
Odigrano: 57
ROI: -16,36%
hvala hrasci na savjetu za tournament shark, koristim ga i dosta mi je pomogao (iako se iz prilozenog to bas i ne vidi ali to nema veze jedno s drugim). puno lakse klasificiram protivnike i na temelju toga donosim odluke. jos uvijek mi ne pomaze previse u table selectionu jer jednostavno nemam vremena cekati povoljan stol (a i jos uvijek mi je velika vecina igraca naravno nepoznata), ali mi puno pomaze za vrijeme igre.
sto se tice zasad prilicno loseg rezultata na 30$, ni najmanje me ne zabrinjava jer je u pitanju tako mali broj turnira, da se ROI u kratkom roku moze drasticno promijeniti. zato se i dalje drzim plana da odigram sto vise turnira na svakom buyinu, 250, 500, 1000, nekoliko tisuca.. vidit cemo. bio sam vec u ponoru na 30$, pa sam uspio sloziti seriju od 8 turnira uz cak 7 upada u lovu i gotovo potpuno se vratiti "na pocetak". to samo govori koliko je besmisleno donositi zakljucke nakon samo 50 turnira.
jos jedna stvar, sad kad koristim tournament shark i kad se usporedjujem s drugim igracima, ustvari se trenutno (unatoc momentalnoj losoj formi) nalazim medju uspjesnijim igracima SnG turnira, uz odigranih preko 400 SnG-a sve skupa i prosjecnu zaradu od preko 1$ po turniru, te prosjecan buyin od oko 16-17$. mnogi regovi imaju prosjecnu zaradu ispod 1$. to je samo detalj koji mi je potvrdio da se zaista i dalje mogu osjecati ugodno igrajuci ove turnire i ustvari jedva cekam da i ja skupim tisucu i vise tisuca turnira i s takvim uzorkom usporedjujem svoj uspjeh s drugim regovima.
zao mi je samo da ne stignem odigrati tih turnira onoliko koliko bih htio.