roba59 napisao:Ako niste bolji od bota, onda nemojte ni igrati poker.
eh sad... jel lakse igrati protiv coveka ili kompjutera, procitah bas o botivma kad je pocelo ovo pitanje pa naidjoh na
"...botovi postaju sve bolji i bolji svakog dana. Na kraju će postati potpuno nepobedivi protiv bilo koga u bilo kojoj igri. (ovo je činjenica i tu nije vreme da se objašnjava detaljno zašto). Oni nikada ne idu u tilt, nikada ne uzimaju pauzu i nikada se ne kockaju. Oni su programirani da igraju skroz (ne)očekivano koliko je to moguće i mogu da se prilagode njihovim protivnicima. Do kog nivoa su oni u stanju da rade, to niko ne zna...".
Jel moguce pobediti softver koji je verovatno vrhunski i svakim danom napreduje, uporedimo sah na npr. mozes da pobedis komp ali na kom nivou
Softver se moze unaprediti, dovesti gotovo do savrsenstva, jos da nameste da koriste HEM, PT . Nadju se vrhunski programeri, vrhunski poker igraci, neki sccamer (jungleman recimo )i eto veselja
Inace da znam nekoga ko prodaje, zna da napravi, koristi, "bot"-a pitao bi samo RECI BRATE KOLIKO? Pa neka on pravi i 0.5bb/100 na kom hoce limitu dovoljno je. "bot" nek radi svoje ja cu svoje tj da trosim njegove pare, a poker bi igrao in poker paradise live na caribbean poker adventures
Now if you'll excuse me, I have a beam of light to catch!