Uglavnom, da ne komentiram svaki odgovor posebno, hvala vam obojici. E sad, ta agresija mi se svidja, ja cak na ovim limitima kojim igram shavam sa jos jacim rangom iz jos boljih pozicija i dobivam callove od regova koji su granicni, dok njihovi callovi iz blindova se mogu opisat q9+, k7+, kxs, ax+, any pp sto me cini jako frustriranim i gdje ispadam jako cesto. ATC pozicije sa btn/sb su mi se dogadjale jedino kad sam bio super short(3-5bb), mislim thinking process u glavi mi je tad bio ATC je ok, inace nikad. I sa tom tight igrom ubijam 0,50 45 sa ~20%+ ROI na sad vec ~2400 turnira. Dodjem na 1,50 45, igram jos agresivnije, al i dalje ne tako agresivno kao ti u videu, i na ~600tinjak turnira mi je roi -2 do 10%, ne znam tocno. Sve mi je jasno sto ste oboje odgovorili u vezi agresije i ATC u tim nekim spotovima, ali je jako frustrirajuce kad dobivam callove od regova koji su preloose, od igraca na kojim imam 1k+ handova sa solidnim statsima (recimo 12/10 do 16/14, gdje 16/14 smatram aggro regom ili lagom ovisno o ostalim statsima). Jedina razlika 0,50 i 1,50 45man je ta sto uz gro regova na 0,50 ostatak stola nema veze s pokerom. Na 1,50 je igra vise tight, s tim da regovi i dalje callaju light kradje, shoveove od ~10bb i manje. Mislim, mozda je moj problem sto ja vecinu turnira nakon rane faze igram kao shorty - dovedem se u tu situaciju jer odbijam ev+ shove pf u dobrim spotovima radi toga jer si mislim da sam dovoljno bolji od njih da mogu nac spot i sa 4-9bb-a se mogu komotno vratit u fazi, 100/200 i 100/200 25. Ne znam, po ovome videu mi se cini da ovakvom aggro igrom imas mali %itm, a kad si itm si uglavnom visoko. Kazem ti, sve super, al meni na nizim limitima gdje bi trebali igraci bit jos veci monkeyi, aggro(ono malo sto sam probao ~600tinjak turnira) igra me opizdila po prstima. E sad, mozda je to samo bila varijanca, ne znam... Uglavnom, mojih par misli . Jos jednom hvala obojici!
p.s. Sad sam se sjetio, da jos kazem nesto o tiltu, mozda ce vam biti smijesno . Najvece tilt faze su mi kad gurnem all in ep pf sa middle pp sa ~11bb lol. Po ovoj agresiji iz videa to bi trebalo bit std play, a ja to radim kad tiltam - i sto je najsmjesnije, kad tako nesto radim odjednom mi se zatvori 3-4 turnira hah. Eto, tolko od mene.
Zadnji popravljao 11331133 (21-08-2012 16:54:21)