Tema: OPREZ PREVARANT
evo ovako..lik me je izvaljao za $220..
Njegov nick na forumu je Saaša11...
Sve je pocelo prosli vikend kada sam ja trebao napraviti cashout od $220..novci su mi trebali sto prije, jer se selim..i dogovorio sam se s njim da ce mi uplatiti 1300kn na tekuci racun..
U ponedjeljak ujutro dobio sam sms od njega da su novci uplaceni..ja sam mu htjeo izacu u susret da ne mora cekati da provjerim kada ce sjesti novci ( jer mi je bankomat udaljen 10km..a nemam vozacku dozvolu)..pa sam mu rekao da mi samo posalje uplatnicu ili na skype, mms ili na mail..da bi on izaso sa pricom kako trenutno to ne moze..( nema skener..ovo ono..)/..ali da ima skeniranu putovnicu kada je morao verificirati poker racun..to mi je poslao..tako da sam imao njegovu putovnicu, broj mob.. skype, fb..
Jako sam se zurio u OS..pa reko ajde..nije valjda idiot, tj. koji bi kreten dao sve svoje podatke pa da me onda sjebe..itako sam ja njemu poslao $ na ps account..a on me i dalje uvjeravao kako je sve uplaceno i da ec novci biti na racunu u roku od 24h..
Sutra dan sam otisao na bankomat..medjutim nista nije bilo uplaceno..ja sam mu javio. On si i dalje pravio mangup..sa spikom, nezz kako..sve je uplaceno, idem sutra u banku pa cu provjeriti..
U srijedu sam ponovno otisao na bankomat medjutim nista nije bilo na racunu..da bih ga opet kontaktirao i onje rekao da je bio u banci..da je transakcija odbijena jer je ona sto radi na salteru upisala krivi broj racuna ( tu sam si vec stao i znao da me mulja..ali sto sam mogao...rekoa sam jade dobro ..pricekat cu jos malo pa cemo viditi..)
U cetrtak ..naravno nista nema na racunu..u petak ujutro opet nista..ja sam ga ponovno kontaktirao i on je izasao sa pricom kao evo sada sam ti uplatio u drugoj banci..pa ce sjesti, a ako slucajno sjednu oni novci sto je prije uplatio ..da mu sendam na pokerstars..ono wtf.
naravno kada sam mi rekao da me prestane napokon muljati i da kaze sto se dogadaj..da mi samo posalje adresu i mjesto stanovanja koje je dobio na uplatnici..on mi je samo poslao poruku.. NEMAM VISE NA RACUNU.dalje mi se nije javljao
imam sve poruku i na skypu i na mobu.. imam sve njegove podatke sa skenirane putovnice, imam njegov kucni broj, fb profil..
cak i fb profil njegove majke, koju sam jutros kontaktirao
ne bih jos iznosio sve te podatke..dat cu mu jos priliku da mi se javi i da rijesimo to na civiliziran nacin..
Ukoliko to ne ucini..ja cu iznjeti sve podatke koje posjedujem o njemu...
otici cu i na policiju da vidim moze li se sto uciniti..pa cemo vidit
Zadnji popravljao BuffaloBill44 (22-09-2012 08:20:23)