Tema: DavoDam 2K BR MTT
Pozdrav svima,
U ovoj poruci obracam se svima koji su zainteresovani da mi pomognu i potencijalno zarade.
Zovem se Damir Kranjčević
U protekle 3 godine igram na PokerStarsu,medjutim graf koji mozete videti u sledecem link-u http://pokerprolabs.com/topsharkpro?pn=
amp;tt=mtt pokazuje da sam u generalno dobrom plusu ali situacija je potpuno drugacija.
Nemam niti 1$ za igru,BR mi je 0,jedino sto imam je sponzorski ugovor sa stranicom BadBeat koja podrzava iPoker mreza.
Obzirom da sam vecinu novca potrosio na lagodan zivot od koga sam se prisilno odvikao zelim da zapocnem novi nacin ophodjenja prema zaradjenom novcu od pokera.
Iz tog razloga Vam se obracam sa sledecom namerom:Treba mi bank roll od 2.000 $ sa kojim bih igrao MTT turnire od 22-55 dolara Buy-in.
Sa igrom bih prestao kada bih dostigao 10K ili izgubio sve.U slucaju gubitka onome ili onima koji uloze vratio bih 1.000$.
U slucaju dostizanja 10K u koje duboko verujem inace ne bih ni pisao ovu temu vracam 50%=5.000+1000 dolara.
Oni koji su zainteresovani mogu me kontaktirati:
1:Na Forumu
2:Skype:damir.kranjcevic
3:iMail:damir.kranjcevic@hotmail.com
4:Facebook:damir.kranjcevic
Igracu i Turnir u Opatiji MPS 770,koji pocinje 17.10.2012.
Jos ne znam pod kojim uslovima,jer sam busto,ali i oko toga mozemo da se dogovorimo.
Neki me od Vas mozda znaju sa Eureke u Zagrebu,a za one koji me ne poznaju mogu se raspitati kod Dominika Moknija ili Denisa Kelemena.
Nadam se da cemo uspostaviti kontakt i saradnju.
Pozdrav,Damir Kranjcevic