Re: Eureka Prag - FT
čestitke ![]()
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Hvala svima na čestitkama.
Cijeli FT sam bio card dead i pravo je čudo (sreća) što sam uopće završio drugi. Sveukupno sam imao jednom AQ i AK (na početku gdje su mi preflop foldali), i par put mali par. Par veći od 88 nisam vidio.
Baš mi se poklopilo da su se oni međusobno poizbacivali dok sam se ja pokušavao držati s istim stackom (oko 1.5 mil) i čekao neku priliku.
Za prvi deal se nismo dogovorili jer Finac nije bilo zadovoljan, a i chip leader je nešto whine-ao da je i njemu premalo.
Baš kad smo ponovno počeli igrati, slijedeći hand je odmah ispao Grk. Tad nam je CL predložio da si ja i Finac podjelimo 2. i 3. + od prvog nam još da razliku do 75k (oko 2k€) i da igramo još za prvo mjesto (po PS pravilima se mora igrati za 10% ostatka nagrada što je iznosilo oko 28k).
HU sam počeo kao 8-1 underdog po čipovima. Digao sam se s oko 1.3 mil do oko 1.7 mil jer je puno foldao. I onda sam "prihvatio" flip. Da sam dobio taj flip, bio bi negdje 2-1 underdog, ali s 50 bb-a. Mislim da bi onda imao velike šanse dobiti turnir jer mi se činilo da baš nezna igrati HU.
bravo roba! čestitam
ma bravo!
čestitke!!! ![]()
WOW
iskrene cestitke
taman na faksu pricam ekipi kako je kolega cashirao 75k i kako bi to potrosio na kurve i kokain i onda marac posta ovu sliku
GG!
gj
Bravo roba! Svaka cast!
Btw,ubrzo je PCA,hoces li se okusati? ![]()