Re: Eureka Prag - FT
čestitke
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Hvala svima na čestitkama.
Cijeli FT sam bio card dead i pravo je čudo (sreća) što sam uopće završio drugi. Sveukupno sam imao jednom AQ i AK (na početku gdje su mi preflop foldali), i par put mali par. Par veći od 88 nisam vidio.
Baš mi se poklopilo da su se oni međusobno poizbacivali dok sam se ja pokušavao držati s istim stackom (oko 1.5 mil) i čekao neku priliku.
Za prvi deal se nismo dogovorili jer Finac nije bilo zadovoljan, a i chip leader je nešto whine-ao da je i njemu premalo.
Baš kad smo ponovno počeli igrati, slijedeći hand je odmah ispao Grk. Tad nam je CL predložio da si ja i Finac podjelimo 2. i 3. + od prvog nam još da razliku do 75k (oko 2k€) i da igramo još za prvo mjesto (po PS pravilima se mora igrati za 10% ostatka nagrada što je iznosilo oko 28k).
HU sam počeo kao 8-1 underdog po čipovima. Digao sam se s oko 1.3 mil do oko 1.7 mil jer je puno foldao. I onda sam "prihvatio" flip. Da sam dobio taj flip, bio bi negdje 2-1 underdog, ali s 50 bb-a. Mislim da bi onda imao velike šanse dobiti turnir jer mi se činilo da baš nezna igrati HU.
bravo roba! čestitam
ma bravo!
čestitke!!!
WOW iskrene cestitke
taman na faksu pricam ekipi kako je kolega cashirao 75k i kako bi to potrosio na kurve i kokain i onda marac posta ovu sliku
GG!
gj
Bravo roba! Svaka cast!
Btw,ubrzo je PCA,hoces li se okusati?