Tema: from donkaments to mid stakes
Evo odlucio sam se i ja otvorit jedan projekt,naime nakon 2 godine rekreativnog igranja sng-a i mtt-a krenuo sam
u novi podvig a to je beatanje micro-small pa nadam se do mid stakes cash-a.
U malo vise 2 godine uspio sam odigrati samo 8k gamesa sto sng-a sto mtt-a uz 10,5k$ profita,sa cime sam poprilicno zadovoljan(citaj profit,sample je uzas).
Ostavljam se toga iz razloga jer sam nedavno dobio dijete tako da igranje turnira sada ispada,a cash mi je za to idealan(sit-out dok mijenjam pelene ).
Krenuo sam odmah na NL25 jer nemam motivaciju niti volju za igrat nize limite(pocnem spewat pa tiltat i preloose igram).Za pocetak igram 4 stola NL25 6max-a ako nisam spomenuo.
Uzet cu coach-a uskoro pa ako ima zainteresiranih PM me
Navecer cu bacit graf od prvih 10k hendova i malo hendova za komentirat i za pozalit se(tu imam materijala).
Znaci za pocetak mi je cilj beatat nl25,kad budem tu ko doma idem na nl50 i nadam se konacno da cu bit na nl100 do kraja ove godine ako bog da srece,uz to probat cu doc do supernove(trebam jos provjerit kolko hendova mjesecno treba cca za to,al planiram radit 20-30k za pocetak,mozda i vise kad se upoznam za zoom-om).Sve to uz fulltime job wish me luck
Eto tolko za sad,pozdrav!