Thnx svima!
@mich:
Igrao sam u prvoj polovici 2011 rush na FTP-u NL50 i taman prešao na NL100. Imao sam coaching par puta u to vrijeme, ali zanemarivo je koliko sam naučio u coachingu jer par tjedana prije nego što sam uzeo coaching sam od lika koji me coachao (jballer88) gledao videe i puno naučio iz tih videa. On nije puno filozofirao...nikakve powerpoint prezentacije ili tako nešto već je u real timeu svoj thinking proces iznosio dok je odigravao hand.
Tada je sve bilo rezultat mojeg truda...nije mi nitko otkrio nikakvu poker tajnu.
Tad sam igrao sa winrateom oko 2-3bb/100 ak se dobro sjecam, ali nemogu reći da sam generalno bio zadovoljan jer sam uvijek htio bolje...znao sam da to nije to. Više manje je moja igra bila BE (ili zanemarivi + koji nisam osjetio) te sam ustvari čekao heater... Winningsi su bili ustvari razlika između upswinga i downswinga (jer sam imao svako malo downswinge).
Onda nakon tih par mj je FTP potonuo i banka mi je ostala zakljucana, tj 98% banke. 3 mjeseca nisam ništa radio i sa 250$ koje sam imao na MB sam krenuo grindat NL20. Mislim da nemoram reći koliko sam psihički razvaljen tad bio...
Ono što je bitno je to da mi se nakon te katastrofe s FTP-om dogodilo još par loših stvari u životu ( dakle na svim mogućim planovima koji su u horoskopu ) te sam dotako nekakvo dno ajmo to tako reći.
No moj trud (poker, trening, ženski rod itd.) je rezultirao velikim porastom samopouzdanja što se jako odrazilo na igru. Svaka misao (počevši od toga da više neću igrati 4 rush stola već 3, da neću autopilotirati nego ću obratit pažnju na svaki spot, da ću uzet pauzu čim mi padne na pamet misao o pauzi) je bila pretvorena u odluku. U samoj igri više nisam bio u nedoumicama već sam se čisto oslonio na svoj read.
Osim svih tih stvari, na kvalitetu igre mi je utjecala i igra na NL 50 ENET-u (to je bilo u prvoj polovici 2012.) gdje sam igrao dosta 4max i dosta vs riba. Naučio sam izvlačit value i postalo mi je jasnije da ekipa voli plaćat te sam počeo više thin value betat i povećao sizinge, a pošto sam igrao veći broj ruku, navikao sam se i stavljat lovu u pot...prestao sam tolko bit scared money.
@roba:
Hmm nisam opće obraćao pažnju na ove statse (ne analiziram ja baš hem), al čudi me da mi je W$SD na SB tolko veći nego na ostalim pozicijama^^.
Zadnji popravljao AlphaScorpii (07-02-2013 23:11:53)