Tema: Ongame cashout
Cekam vec 23 dana na cashout sa ongamea (skin je Guruplay).
Posto ongame ne stoji najbolje u zadnje vrijeme, zanima me ako jos netko ima slican problem.
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Cekam vec 23 dana na cashout sa ongamea (skin je Guruplay).
Posto ongame ne stoji najbolje u zadnje vrijeme, zanima me ako jos netko ima slican problem.
ja sam dizao lovu sa ongamea u zadnjih mjesec dana 3 puta i bude uvijek u dan dva...
tako da je vjerovatno problem sa Guruplayom
ja sam dizao lovu sa ongamea u zadnjih mjesec dana 3 puta i bude uvijek u dan dva...
tako da je vjerovatno problem sa Guruplayom
Meni je trajalo po dva tjedna svaki cashout... Goalwin
Igrate li jos na ongameu? Kakvo je stanje tamo? Jel kasne isplate i dalje? Kakvo je stanje s essenceom,kolko kradu od rakeback postotka ako ne daj boze beatas igru?
24.6 sam napravio prvi cashout, a 1.7 drugi cashout sa GoalWina, poslije toga sam im poslao dva maila(dobio odgovor da imaju tehničkih problema)... Jučer i danas se ne mogu logirati preko clienta nego samo preko stranice ...ne znam šta da napravim,, jel neko možda u zadnje vrijeme radio cashout i koliko je čekao?!
Svi koji imaju problem s cashoutom s goalwina (nisu dobili cashout više od tjedan dana) javite se na ovaj mail: lisa@pokerpro.cc pa ćemo mi požuriti tu isplatu...
Ista prica samo cashout zatrazen 3.7,isto mi na mejl odgovarali da imaju tehnickih problema i da zato kasne isplate..
meni jos nije sjeo prvi cashout od 24.6, a kamoli drugi od 1.7... javio sam se i na ovaj mail: lisa@pokerpro.cc... ne znam što napraviti više da bi ubrzao isplatu (mailove njima mi nema smisla slati jer uvijek dobijem isti odgovor)?!
Pozdrav! Još mi nije sjela lova (od 24.6 čekam), nekih mjesec i po mi je pod transaction status pisalo pending, a tek mi je odobreno negdje oko 15.8. Neznam više šta treba čekati?! Koristim visu od splitske banke .
ako nisi vidio
http://forumserver.twoplustwo.com/28/internet-poker/pokermambo-play2b-goalwin-ongame-network-cashouts-problems-1355008/
ukratko prolazi, al ide sve sporije
Kako vam ide sa tim cashoutima? Ja cekam mjesec i nes cca
ja isto. ne izgleda dobro. čini se da nikom ne prolazi u zadnje vrijeme
24h za cashout sa PAF. ostale skinove ne znam
Zadnji popravljao zamorano11 (26-09-2013 19:40:15)
Goalwin jako kasni sa isplatama, a po njihovim "pravilima" mogu ti isplatit u roku od 120 dana.
Email od supporta:
Our Payment Department has informed us that it can take up to 120 days before your withdrawal is being processed (from the time when the withdrawal was created).
*
We are very sorry for this delay.
Znam par ljudi koji čekaju 3mj i još nisu dobili.
Evo ja čekam više od tri mjeseca, još ništa, ukupno 200€ u dva navrata.
Evo ja čekam više od tri mjeseca, još ništa, ukupno 200€ u dva navrata.
na kojem skinu igraš
Ja nikad nisam imao problema s isplatom, igrao sam na par siteova na ongame-u, uvijek je trajalo do 10 dana max. Doduše to je bilo prije pol godine+, a i vjerojatno ovisi o skinu.
Evo nakon skoro 4 mjeseca (od 24.6 čekam) još ništa, ne znam jel treba otpisati novac ili se još nadati?!
ja sam zatražio pred kraj osmog i dobio, ali sam skoro svaki drugi dan slao mail i žalio se
mene jedna klada zajebavala nisu nit odg na mejlove..
onda sam ih zblefal da budem na nekolko foruma di sam kao respektiran clan napisal "lijepe" feedbackove i u roku od par sati isprika i insta isplata na Skrill
prijava odnosno registracija za objavu odgovora