Tema: Dobar ili loš fold?
znači ovako bublle time, ja platim rejz do 2400 i 6 nas je u handu.. dolazi flop.. ja check sa 10 J, akcija poslje mene da su svi all in... dobar ili loš fold?
Zadnji popravljao Dominick (13-01-2014 16:38:07)
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
znači ovako bublle time, ja platim rejz do 2400 i 6 nas je u handu.. dolazi flop.. ja check sa 10 J, akcija poslje mene da su svi all in... dobar ili loš fold?
Zadnji popravljao Dominick (13-01-2014 16:38:07)
opet u svemu je sreća..,ako si poslje daleko dogurao dobar foold a da si išao...
još igram ali me blindovi jedu da to nije normalno... nemrem se sastat sa kartom uopće...
ak je bubble pretpostavljam da je los call na tuđi raise preflop s JT al nisi napisal ni svoj nit ničiji stack koji su blindovi koji je flop dosel itd
nemres pitati ak je los fold na flopu a nisi ni napisal kaj je doslo u flopu lol
sorry.. imal sam oko 50 000 blindovi 600/1200 ja sam rejzal do 2400...
dobro jesi li došao do finalnoga stola ..jeli bilo bar povratnog uloženog..
dobro jesi li došao do finalnoga stola ..jeli bilo bar povratnog uloženog..
završio 7, 100 eura plusa...
Blago tebi a ja u minusu ove godine 100$ misija 2014g neijde pojma nema Sit&Go krene ok osvojim koji turnir it a tropa pa poludi povečam BAy-in pa se vratim a danas tropa ulazak u finale 30%-405 za mene loše --zapravo držimse na svom banku u igri od sto urnir bio na svome dok ne zajebem i činjenica da se moram držati plana 3+1 ili povečat 5+1 zavisi koliko si bank napunim.jer ako stalno igram i želim da igram dolazim do pada i sreće onda nema..a sreće treba u Sit&Go turbo..koma sam još puno učiti trebam...sam neznam kaj....
koliko sam skontao strpljene trebam kad napravim u jednom danu neki plus za sad 10$-15$ trebam prestati igrati i čekati sutra..pa ispočetka .a ne ide željan sam love i igre zarade.. akaj da igram pojma nemam KAKO S MALIM BANKOM dođem do plusa znaći s 50$ za početak 250-500$kako imaš li ti kakav recept za to..
Sa troje njih all in i top parom sa ne baš dobrim kickerom nema druge nego foldati....a nije da si short tako da sa 40bb možeš pričekati bolju priliku.
1) Nemoj stavljat rezultate, rijetko ces dobit objektivan odgovor.
2) Nije bed platit PF min raise, sa tim stackom, pogotovo ako je passive stol.
3) Easy fold na flopu, imas (skoro) limpani pot sa jos 3 igraca, tvoj TPMK je nista. Pogotovo kad je bubble i imas jos 40ak BBa iza.
A ti vuk55, svi smo bili na samom pocetku kao i ti. Googlaj, to je sve kaj ti mogu preporuciti. Citaj sto vise. Nema recepata i nema brze zarade. Ako to hoces, mani se Texas holdema i odi dilaj drogu ili nesto
ak je bubble pretpostavljam da je los call na tuđi raise preflop s JT al nisi napisal ni svoj nit ničiji stack koji su blindovi koji je flop dosel itd
nemres pitati ak je los fold na flopu a nisi ni napisal kaj je doslo u flopu lol
a na slici se ne vidi kaj je došlo na flopu?
Meni je to fold ko kuća velik, a ja sam inače station
Definitivno previše akcije na najjači par i slabi kicker. Nisu mogli svi loviti skalu i boju. Moglo je tu biti svega i JQ, set,dva para...
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora