Tema: Novi početak
Odlucio sam otvoriti svoj rpojekt, dnevnik, nazovimo to kako zelite, ali poanta je, krenuo sam nadobudno u novi pocetak....
Igrat cu SNG-ove od $3 + $0,30 od 90 ljudim malo HU sngove, te MTT do 11 dolara.... ukoliko se budes osječao "močno" bacit cu neki i veci turnir.... (25+2)
multitabeling cash je za sada out, jer sam nebrojeno puta izgubio novac zarađen na turnirma na cash stolovima....
uz turnir bacim neki sitni cash tek toliko da vrijem ide lakše....
trenutno se osjecam jako dobro i pun sam sampopuzdanja, zahvaljujuci ovom forumu te zahvaljujuci vrlo sadržajnom mišljenju pojednaca koji igraju turnire kao i profića... (puški, adzivu, Mile88, Roba, Knez, Rodman, donkeyu... itd...)
također su mi i pomogli rezultati koje sam ostvario u zadnje vrijeme, nije mnogo ali je dobro za samopoudanje...
jos uvijek se moram kontrolirati jer kakav sam po prirodi to se itekako odrazava na moju igru, (divlji i veseli).. hehe
evo mojih trenutnih rezultata, nadam se da ce se i ROI popraviti te da cu i ja konacno doci pameti, nakon tolikih godina....
pozelite mi srecu...
ugodno grindanje svima....
http://www.officialpokerrankings.com/fulltiltpoker/chiphijacker/poker/results/A7DB891593AD4CFBAEFB1248C52A75A2.html?t=2
Zadnji popravljao miroror (13-02-2010 13:32:56)