Re: Fina lova
croman, ziher nemas dovoljno love ni da popusis i platis
jelda?
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Pa eto meni je drago da si svima na forumu priznao tvoj razlog ulaska u poker i zao mi je sto trosis novac na takve stvari ali ajd glavno da se uziva.Ipak moras znati da ne ulazi svatko u poker zbog toga.
svaki mjesec dana na forumu se nađe jedan biser koji najpametniji na svijetu ali barem nije dosadno:D
evo zasto ja respektiram ovakve ljude kao rodman,covjek je inteligentan i shvaca ovo malo vise kao zajebanciju a nece doci tu pa razglabati nekakve filozofske pizdarije a i jako je dobar igrac.Blog ti je jako dobar,pratim ga.
Ček... jel ovo Phil Hellmuth došao do foruma i naučio pričat Hrvatski??
Idiot from Eastern Europe
roba pusti te filozofske i streberske izjave,znam ja takve kao ti,ti igras samo ono sto ti je EV+ i nikad ne zelis igrati ono sto bi ti dalo izazov jer nemas pobjednickog karaktera,znaci ja sam gore rekao u cemu sam dobar a u cemu sam manje dobar i ti si odmah mene izazvao u onomu u cemu sam manje dobar,ali nema veze ja prhvacam tvoj izazov ali pod ovim uvjetom.Igramo 50% hu sng a 50% hu cash
Može! meni je svejedno.
A i očito ne kužiš zašto sam rekao HU. Jer tako nema igrača koji nam smetaju. A ne zato jer si tu najslabiji. I mislim da sam i FR i 6 max bolji. Ako hočeš igrati 6 max dodji na stars i nađi me na jednom od 20 stolova.
pokusao sam vec par puta te naci ali nikako da nade fakker11 na ps
Koja komedija je ovaj lik: filozofske i štreberske izjave
pokusao sam vec par puta te naci ali nikako da nade fakker11 na ps
Na NL100 igram u večernjim satima. Isključio sam opciju da me možeš tražiti.
Ako možete nekako snimati, snimite i postavite na forum. To bi bio "must see" godine
lol, hrvatski fullflush
ak oce netko sidebet ja stavljam na cromana
ja ulazem sestru na cromana
Ja ulazem na tvoju sestru BB
Zadnji popravljao Ico424 (26-09-2009 03:21:46)
Croman(jonac)... ovaj hend nam svima dovoljno govori o tvom poker skillu
http://www.pokerpro.com.hr/forum/viewtopic.php?id=308
eod s moje strane.
Da, sad sam i ja vidio...
pa na njegovom levelu i skillu je UTG raise s 4d5d6cQd standard
a jest i ovi streberi mogu biti dosadni nema sta.Znaci vas dvojica ste u nekoj knjizi procitali da se 456Q ne igra utg i sad je to tako,tko god to igra on je donkey.Zapravo ne znate koliko ste lowminded kad ne kuzite zasto ja to npr rejzam utg ali sto se mene tice ne morate ni kuziti.Zasto vi igrate nl2 i zasto ne dodet na nl100 i igrate protiv mene pa me fino razvalite.AL ne bojte se to se nece dogoditi jer igrate po semi po kojoj vas lako citati i zato cete citav zivot ostati na nl2.Meni je samo zao sto nemate dovoljno mozga da shvatite sta je poker zapravo.Ajd sretno streberi na nl2 i sng 5 dollar