Re: Brag: nl100 zoom
jako lijepo! može redline?
jako lijepo! može redline?
to i mene zanima
Neću na starsu igrati... Ovo sam igrao jer sam puno cashoutao i nisam mogao imati rollove na više sajtova kak inače igram, pa sam se odlučio za stars jer ima uvijek igre...
Trenutno sam na bolesnom upswingu i plan je preći na manje sajtove kad taj upswing prođe. Ako pak to bude i dalje išlo kak i sad (odnosno ak sam tak dobar ) onda možda i napadnem nl200 kroz tjedan dva.
Nice graph!.
To su obični stolovi? Ako da, ne može se uspoređivati s zoom-om. Na normalnim stolovima fishevi igraju 80/5 i gube oko 100bb/100 dok na zoomu fishevi igraju 20/5 i gube 20-30bb/100
cestitke roba
sto nebi bilo bolje da se spustis na nl50 umjesto napada na nl200 kad varijanca stigne?
Nisam rekao da ću napadati 200 kad varijanca stigne.. Otići ću samo s starsa i preseliti se na 3-4 stranice, tak da imam uvijek akcije, pa onda opet neću imat roll za 200 kad mi bude raštrkan.
Otići ću samo s starsa i preseliti se na 3-4 stranice
Gjde
Roba, obični stolovi su. I nije mi namjera bila, da se mi sad uspoređujemo, nego sam okačio onako iz zajebancije, kad je topic već brag, ionako je to i stari graf, do negdje sredine 9.mjeseca ove godine, jer od tada nisam ni igrao nl100.
Što se tiče zooma- nikad ga nisam igrao, jednostavno, mislim da se tu gubi jako bitna stvar, a to je dinamika igre, i zato su mi regular stolovi puno bolji.
Super uspjeh na NL100 Zoom.
Zašto si prestao stavljati mjesečni review i
ukinuo blog??
To je bilo super za pratit za motivaciju nama
početnicima.
Također koliko ti je velika razlika između Regular i
Zoom? Dali i dalje igraš regular stolove?
Svako dobro ti želim i da upswing ne stane.
Nije, nema takvih.
Dobio je ban jer je radio ono za što mene optužuje - promovirao je affiliate stranice preko foruma.