Tema: par početničkih pitanja
pozdrav svima
evo upravo sam (s velikim uzbuđenjem i entuzijazmom ) odigrala prvi sitngo na partypokeru, završila treća. ja zadovoljna povećala pare sa 25,01 na 25,61 hehe
inače nisam baš totalni početnik, igram poker od 9 mj, s tim da sam jedno 2-3 mj igrala dosta intenzivno i igram isključivo sit'n'go, imam jedno 50.000 odigranih ruku po raznoraznim flash igricama diljem neta... sad mi je dosadilo bacati toliko sati u vjetar pa odlucila probati za novce. to je sto se tice same igre, imam par ovako tehničkih pitanja pošto se još uopće ne snalazim na party pokeru (a trenutno čekam i da mi stigne 50$ depozit na titan)
dakle,
1. jasno mi je da moram očistiti taj bonus koji sam dobila od pokerproa, vjerojatno osvajanjem određenog broja handova ili $. zanima me... ako mi netko može objasniti po kojem principu ide to 'čišćenje'? i tih 200 bodova koje trebam skupit da dobijem ostatak od 25$, kako se računaju ti bodovi? ako ima neki link gdje to mogu proučiti, ja nisam uspjela pronaći zasad...
2. dosad sam po netu igrala većinom stihijski što se tiče protivnika kojih igram. sad čitam tu neki rankovi statsi i tako to, koje svaki igrač ima (bilo je tu na nekoj temi- prvi broj postotak odigranih ruku, drugi broj- broj rejzova prije flopa, ako sam dobro zapamtila)- međutim, ja za stolom nisam uspjela pronaći pored igrača nikakve brojeve niti statistike ? čak niti koliko ukupno para imaju... hm.
3. što se tiče strategije, sad sam igrala sitngo za 1$. odlučila sam još odigrati par takvih , čisto da se naviknem na sučelje , boje , gdje se šta nalazi, da prođe ta početna zbunjenost tako da mogu ubuduće brzo i bez zbunjenosti reagirati. a onda zapravo planiram malo se odmaknuti od bankroll mngmnta i igrati za 3$ sitngoove dok malo ne povećam tih 25$ koje imam i očistim bonus. dali su to jako preveliki buyinovi? meni je malo smiješno igrati 45 min za 60 centi mislim da cu brzo izludit i postat nestrpljiva i neoprezna tako, onako kad je malo veci ulog mi je i veca motivacija i opreznija sam i skoncentriranija jer si zacrtam da ovo neću izgubit. znam da su ti sitngo prevrtljivi al računam za buyin od 1$ ako jednom pobijedim i 3 puta izgubim sam na nuli (prvi dobiva 4$) a ja definitivno kad sam skoncentrirana imam bolji omjer od ovoga. al kao što kažem nisam niakd igrala za real money pa svejedno ako netko ima savjet na ovo je dobrodošao. i da li se bonus čisti i sitngoovima? i gdje mogu pogledati koliko bonusa sam očistila?
malo sam odužila ovo, al dobro...
svi komentari dobrodošli i hvala na odg