Re: Zašto je forum mrtav?
što se mene tiče, bilo bi zanimljivo vidjeti recimo NL10,5 zoom jer mislim da je zoom najteže što svaki limit može ponuditi. recimo upališ 2 stola i igraš sat - sat i pol - dva i objašnjavaš po putu. po meni to ima više smisla nego da sad vi upalite nl50 ili 100 i igrate jer ionako to ne radite za sebe.
Mislim da ovo nema nikakvog smisla, jer nije normalno ocekivati da ce grupa winnera davat bas free coaching koji im istovremeno pravi gubitak. Ovo sta mello kaze ima nekog smisla jer ionako grindas to za sebe, radis na igri za sebe i raspravljas za sebe, al da se spustis 10x-20x dolje i trosis 4-5h mjesecno na nesto na cem doslovno gubis nema smisla jer tako tih 5 igraca koji bi pravili videe mogu svaki mjesec umjesto toga uplatit u dobrotvorne svrhe svaki po 300$ i isto ce se osjecat dobro. Kad igras svoje i radis na svome, bar imas obostrano zadovoljstvo jer inace bude ovo sto puska rece. DOsadi nakon 15 dana.
Više od nl10 videa me zanima kako bi se jedan nl100+ reg u današnjoj igri snašao i kakav bi osvrt dao na nl5 ili nl10.
Moje je mišljenje da su se razlike između limita prilično smanjile i recimo reg koji ima 4bb/100 na nl100+ nebi imao više od 10bb na nl5.
Također, može li se povući sljedeća paralela- ako npr nl100 reg ima 4bb/100 i na nl10 npr ima na relevantnom samplu 10bb, a nl10 reg također ima na velkom samplu 10bb na nl10, znači li to da nl10 reg može očekivati neću reći isti ali bar pozitivni score od 0+bb na nl100?
Nisu se manjile razlike toliko koliko mislis, neg su jednostavno sve igre teze i to sto neki reg ima 4bb/100 na 100nl dok na 10nl ne moze navuci preko 10bb/100 sigurno ne znaci da winner sa 10nl moze bitat 100nl. Nije iskljuceno da moze, al u velikoj vecini slucajeva tesko moze puno bolje od BE na 50nl. Tu govorim o instant rezultatima prilikom prelaska na limit. Naravno uz rad na igri itd, sve se moze bitat, al smatram da neko ko je na 10nl, ne moze ocekivat pozitivu na 100nl. Kad bi to moglo, vjerojatno nebi bio na 10nl. Izuzetci postoje, al to je uglavnom slucaj kad je neko iz nekih drugih razloga na nizim limitima, a vec je bitao iznad.