Ovakav način rasprave ne vodi nikamo. Čovjek koji se je tek registrirao, ide sad pričati kako je Hansa novac promijenio itd. Ako već poznaš Hansa, trebao si se potpisati i reći to što misliš, ovako nema nikakve vrijednosti, i samo bezveze provociraš. Ono što je Hans napisao je bilo osobno upućeno Puški, i vjerojatno ima razloge zašto je to napisao. Meni osobno, se ne sviđa način, i mislim da nije trebao ni napisati kako ima nekakve informacije, ako ih nije imao namjeru podijeliti. Jer, koja je onda svrha toga što je napisao? Ne poznam čovjeka,i ne mogu govoriti o njemu, ovo je samo moje mišljenje.
Stoga ću napisati ono što ja znam, pravnik sam, moj jako blizak prijatelj je odvjetnik u Zagrebu u velikoj firmi, tetka mi je sutkinja, i raspravljali smo o ovome. Zakon je prilično(htjeli mi to priznati ili ne), jasan u pogledu pokera, i ne možemo ga tumačiti mi sami kao "sivu zonu", jer nije siva zona. Tko god igra kod stranih privređivača, krši zakon, i u ilegali je. Druga je stvar, hoće li, ili neće, i na koji način može biti otkriven, ali definitvno krši zakon. Ne postoje nijednu druge informacije koje to mogu osporiti, postoje načini kako se novac može drugačije prikazati(da ne kažem "oprati"), ali za to vam ne treba porezni odvjetnik, možda bolje dobar kriminalac.
Postoje inicijative da se poker regulira, i vjerojatno će se to napraviti, prije ili kasnije, da li će to biti bolje za poker igrače nego sada, ne znam. Ali realno gledajući, poker igrači ništa ne doprinose državi, iako s druge strane niti nemaju nikakve beneficije i koristi od države(nemaju niti oni koji krvavo rade za minimalac). Stoga, mi kao poker igrači, ili ljubitelji pokera, ne smijemo kukati, nego prihvatiti situacije kakva je, i ne prikazivati je kakvom nije(a to upravo radimo- pričajući kako poker nije igra na sreću, kako je poker tek siva zona, kako ne kršimo zakon itd). Možda, i pokrenuti nekakvu inicijativu da se što prije regulira to pitanje, jer na ovaj način, mi prihvaćamo situaciju kakva je, ali se samoobmanjujemo da je to nešto drugo od onoga što zapravo je.