Tema: dnevnik jednog fisha
Poz svima!
Red je da se uvodno predstavim...Iz Osijeka sam, 31 y.o., otac jednog krasnog sina, divan suprug
Poker me nije zaobišao čim se pojavio u HR na TV-u otprilike, mada je za mene uvijek bio sinonim za razonodu i kocku
Taj stav i odnos prema dotičnom se mijenja prije par god. kad shvaćam da neki znaju više od drugih (dobro, to sam pretpostavljao i ranije) i da bih i ja htio biti u ovoj prvoj kategoriji. Krećem s nekim pretplatama na video materijale, sporadični coachingi za SNG's i turnire, uglavnom igram multi table sng i turnire. Tada najznačajniji uspjeh mi je bio 4. mjesto u Hotter 55 na PS-u (cca 4k $).
Zadnjih cca pola godine igram isključivo NL 6max počevši od NL2. NL2 i 5 sam beatao prateći uglavnom NOBS sistem, ali onda stajem na NL10 i shvaćam da neće dalje ići samo s NOBS-om pa se uključujem u BPC (polovina srpnja ove godine) i krećem s njihovim intermediate coachingom. Nekako mi je uspjelo imati 4bb/100 na NL10 na 82k ruku i odlučujem rasturit NL25, no ubrzo shvaćam da ću jedino ja biti rasturen. Skratit ću dugu priču, shvaćam da sam se zeznuo s BPC-om i osjećao sam da to nije jednostavno to. Ako netko razmišlja o tome i treba savjet, slobodno na PM.
I tako, počekom listopada 2016., (sudbinski) naletim na domaći coaching od Robe i Gmike i okrećem se njima (ili oni meni, nebitno). Pošto sam tek krenuo s cfp-om neću donositi preuranjene zaključke, osim da jednostavno moram pohvaliti angažman i predanost dotičnog dua da od svakoga pokušaju napraviti solidnog igrača.
Iskreno im želim da im ovaj blog bude dobra reklama i to iz najsebičnijeg razloga
Krećem od tamo gdje sam stao, dakle s NL10. Igrati ću max 6 stolova nastojeći u dobroj mjeri raditi ono što mi je rečeno da radim.
Blog ću apdejtati barem jednom tjedno, po potrebi i češće.
Želim nam svima zdravlja i sreće