Tema: Nikad nije Kasno
Dobra vecer PokerProovci
Eto otvaram ovaj projekt s ciljem da bi opravdao ovaj naslov teme s nadamo da nikad nije kasno biti "pametniji" i odigrati poker onako kako bi ga se i trebalo igrati
Ukratko o meni : Imam 29 god dolazim iz kraja di nitko ili skoro nitko ne igram poker nit online niti uzivo a to je Gorsko Kotar , pa stoga je i meni puno teze do sada bilo se ozbiljnije primiti u koštac s pokerom .
Do sada sam imao dosta lijepih rezultata u pokeru sto u cash igri, sta u MTT - turnirima
najveci MTT osvojen je PKO 11 $ za nekih 1.3 K $
Opisat cu jednu svoju poker pricu u kojoj cete shvatiti o kakvom profilu pokerasa se radi
Pola 2 ujutro je imam 200 $ na Ps uupalim 2 NL 100 stola ...dignem se na 500 $ ....palim NL 400 stol i igram ga sve dok nemam dovoljno za NL 600 da bi na kraju zavrsio na limitu NL 1000 i zavrsio igru u pola 6 ujutro sa 2700 $ racunu .... ovo je ono nesto sta moram promjeniti i igrati BRM kojeg se do sada nisam pridrzavao .... mogao sam biti HR isildur da nisam prestao toga dana igrati ali eto nisam ipak sam ostao obican mali covjek
Plan Projekta je : 500 $ Deposit na site koji ima dobar RB + dobar first deposit bonus
Krecem sa NL 10 ...mislim da mi je 50 BI dosta s obzirom da imam nesto znanja o pokeru i nisam cisti laik
Move up-at cu kad dodem na 70 BI na NL 10 i prebacit se na NL 25 sa 8 stolova ..ako Bog da i tu krene dobro to ce biti veliki plus za cijelokupnu moju motivaciju
Edit: Ak netko misli da ima kakav dobronamjeran savjet ili zeli bilokako pomici neka se slobodno javi ... BTW i kriticari su dobrodosli
Hvala