croman19 napisao:Ja cu reci da mi se ne svida ova ideja samo zato sto kad bi ja sada usao u ovaj team imao bi super osjecaj,kao da se nesto vazno dogodilo,a kad bi se to dogodilo npr kad unutra ima vec 100 ljudi jer su robi obecali da ce biti aktivni na forumu a nemaju pojma o pokeru onda mi to nebi bilo nesto posebno.
Ne kazem da ce se to dogoditi ili nesto samo kazem svoje iskreno misljenje.Nemojte da sada krene diskusija u 5 stranica.
a moram bit sad i bezobrazan, ali tko si ti u ovoj priči da se tebe pita dali se to tebi sviđa ili ne, tko sam ja da se mene pita, ili bio tko...postoje članovi tima, koji se brinu oko toga, kad budeš jednog dana i ako budeš u timu onda slobodno iznesi svoje mišljenje ali mislim da ovdje nema smisla ovo što pišeš. I btw kako sam rekao bio sam član tima, tj super game operator, koji je davao banove igračima, pazio da nemaju multi accaounte i slično i na isti način sam i tamo postao. Bio je natječaj na koji se javilo barem milju ljudi i onda su oni (tim) odabrao nas 5, koji smo prvo bili game operatori na probi, nakon toga sam postao stalni game operator, i onda nakon nekoliko mjeseci sgo...Isto je robi rekao da ce biti i ovdje i sam vidis da imaju rankovi u timu....
Mislim dati post nema veze s mozgom, i jedini si koij si protiv ove ideje, koliko sam skontao svi su je podržali osim tebe...tako da oo definitivno nema veze s mozgom što pišeš, samo si jedan od reganih korisnika na ovom siteu, kao i ja, site za sada po meni funkcionira daleko najbolje od bilo kojeg sličnog domaćeg sitea, tako da po meni definitivno ide sve u pravom smjeneru, i uopće sumnjam u odluk teama, jer pokazali su i sa svojim ponudama za nas (rakeback, no deposit bonus, freerollovi, i ostalo) da sve što su do sada radili radili su ispravno, pa ne vidim razloga zašto sada mislit da rade krivo.
Drugim riječima ispada da je tebi krivo što su ovo uradili, jer kako ti kažeš ako sad prije 20ak ljudi jebiga tebi neće bit fora biti član tima od 100 ljudi, ali da si tu u timu od 10 ljudi bilo bi ti brija....čudan si, i kako ti je raunder već gore rekao, mogu samo da potpišem njegov post...
im all in