Ja vise ne znam koja je tema iskreno, ja sam pricao ukupno o industriji, kao da sutra netko kaze Netflix nema buducnost, ako se ne promijeni nece je imati, pada i stanje nije dobro, ukupno sad ljudi zaduzeni za to gledaju trziste, konkurenciju i traze novi nacin sirenja ili nova trzista koja bi mogli doci, gaming je isto saturiran i ima jake igrace(jaka konkurencija) tezak entry level, sport streaming jako kompleksna i skupa prava itd. Dakle gabula . U tom kontekstu sam ja pricao za trziste pokera, koje je ukupno manje nego je bilo za vrijeme epic booma i kasnih 2000tih, tad je trziste bilo najvece i najvise novca u njemu, od tad je u padu (uz reboom dokazan brojevima u vrijeme korone) Dogodile su se logicne stvari, ljudi su imali novac(government checks) i vrijeme. I mnogi live igraci su imali ili svi live igraci su imali samo jednu opciju online, te dvije stvari su napravile reboom. Sad je opet poceo pad, to govori o trzistu, to je argument i tema oko jednoga. Ne pojedinacna sansa da se zaradi 1k, 2k ili 500k. To je sposobnost pojedinca.
Imam jedno pitanje za vas pokerase, da li mislite da varate kad na stranici koja brani HUD vi koristite isti, ako ne, zasto. Ja smatram da je to prevara. I sad imate casual igraca koji kad se obrazuje o tome vise nece htjeti igrati, jer shvaca da ljudi koriste nesto sto on nema, ne zna koristiti, a zabranjeno je upravo da bi level field bio pravedniji, pa koristis samo svoj mozak, to je po meni problem siteova. Ali ja shvacam zelju za edge-om i ne krivim nikoga tko to radi, jer bi da igram za zivot ja to isto radio, dakle, da se odmah shvatimo, ali to ne moze biti dobro overall za popularnost igre i povecavanje broja casual igraca. To mislim.
Moje misljenje je da bi za sve bilo super da poker ima pravi balans normalnog rasta casual igraca i novih prova u nastajanju koji uce i posveceni su pokeru kao neki top igraci na ovom forumu, to je neki dobar balans, i da site moze na neki nacin garantirati fer igru svima, sto bi onda povecalo povjerenje i to je kljuc svega u svakom poslu. I to je sve.
Zadnji popravljao monkey on tilt (29-04-2022 15:24:45)
Pare nisu problem, para nema a nemamo ni problema.Pare nisu problem, nemam pare ali imam ja drugare.Šta će nama pare, pare samo sreću kvare.