Pozdrav ljudi, evo završio je SCOOP, barem za mene pošto ne mogu igrati danas zadnji dan.
Nisam se javljao jer sam imao posla oko kuće, i čim bi završio posao odmah sam igrao turnire i nakon turnira još i cash, miksajući SuperSport i Pokerstarse.
Prvo, na SCOOP-u sam gubio sve moguće i nemoguće, dosta mojih dečki sa discorda je gledalo, to je bilo bolesno, doslovno 90% all inova svaki dan bi gubio, i to u brutalno bitnim spotovima.
Evo, samo ću stavit cjelokupni EV po čipovima na starsima, na 130k ruku sa turnira, odnosno godinu i pol igre.
Znači ako sam s 4 milijuna čipova zaradio 90k plusa, koliko novaca sam izgubio? To je jednostavno prebolesno.
Na Starsima na cashu sam ih unatoč svemu ubijao, sad smo već i preko 10bb, gdje bez ijednog fisha za stolom imam 9bb.
Evo ga bez fisha za stolom:
Ovdje su rezultati na SS-u u zadnja 3mj, tj.od kad koristim Hand2note s Breakthroughom:
Ovdje su rezultati s brojem fisheva:
Činjenica je da ne igram dovoljno dobro vs fisheva, jer meni igranje i s većim brojem njih ne donosi onoliko koliko bi trebalo, to sam shvatio, i moram raditi na tome, jer više nije slučajno da su mi u pravilu najgori dani za igranje vikendom.
Napravit ću stream casha u srijedu, bit će vjerojatno mix supersporta i pokerstarsa, možda ubacimo malo i HU-a, pošto me je dosta vas pitalo za to. HUD je dobio novi update, dodali smo stvarno dosta dobrih i korisnih stvari, pa i to možete pogledati na streamu.
Malo sam razočaran nakon SCOOP-a, ali što je tu je, igrao sam stvarno brutalno dobro ovih mjesec dana, uz to sam još i radio dosta, ali eto nije se pretjerano isplatilo, osjećam se najbolje ikad u životu, pa tako s te strane se veselim cashu, i napadu na high stakes, te live pokeru također. Želim napredovati još, ima segmenata gdje ima itekako prostora za to, želim biti baš najbolji, i to je ono prema čemu idem.
Svi vi ste pozvani na naš discord kanal, tamo ćete imati priliku i raditi samnom, dobiti sve informacije o HUD-u, streamovima, pričati o strategijama itd. Imamo i prvog stranog streamera koji će prezentirati Breakthrough, a bit će ih još. Stoga, pridružite se, bit će vam korisno, a meni će bit drago.
https://discord.gg/6ybPhejzhw
Zadnji popravljao MelloB (31-05-2022 04:01:34)