Tema: od -500$ do +55555$ amigooo
Davno sam bio registrovan na forumu, dok nije stupilo zatisje, drago mi je da opet po neko nesto napise, mada mi je opet krivo sto kad god pogledam online je 15 ljudi a opet tako malo sadrzaja
hajd ba ljudi aktivirajte se malo, kontam da su svi na discordima al moze se i ovde diskutovati o rukama, a i po neki blog voditi
sto se mene tice, igram ga 10ak godina, sa manjim pauzama, nedisciplina uradila svoje, pravio X puta rol od 10-15k $ pa onda 2-3 meseca ne igranja i konstantnog trosenja, eventualno neka putovanja pa se odigra live turniri po 1k-2k $ i onda kad rol opet dodje na 1k hajd iz pocetka na microse i sve tako u krug
al ko ga jebe, ne bi bilo zanimljivo imati normalan zivot amigo
e sad, posto sam opet udario u dno, mada to i nije tako lose, jer sa dna mozemo samo prema vrhu, hajd da po 100ti put pokusam nesto napravit od zivota
inace, ova crtica u naslovu ispred 500$ oznacava minus, trenutni rol je 500$, ali imam neka dugovanja od oko 1k$, naravno kad se najmanje ima, najveca sranja se desavaju, al ko ga jebe amigo
neki ciljevi od samog pocetka, od ponedeljka:
-igrati najmanje 40h/week
-kaciti ruke ako ima ko da diskutujemo
-update bloga bar 3 puta sedmicno
-najmanje 3x sedmicno neka fizicka aktivnost (trcanje, fudbal, tenis), sa ovim imam problema, sad kad su vrucine neda mi se ici na trcanje, slabo ima ljudi za nogometa, jedino tenis sto hajd pozovem jednog drugara pa odemo 2h odigrat, al i to bas retko od kako je leto krenulo. A skapirao sam da mi psiha bas ode u kurac kad po nedelju dve nemam nikakvu aktivnost, a kamoli kad prodje mesec-dva, nervoza, tilt, ma sve mi je za popizdit..
-meditacija ujutru i uvece
-citanje knjiga redovno (ovo mi je jako bitno i bas me ispunjava, mejdutim kad odem u dubiozu na svim ostalim poljima i ovo batalim, sto nema logike nikako jer me uvek vrati u normalu, al sto ces amigo)
neki ciljevi kad isplivam iz govana
-poceti vezbati redovno (kuci, teretanu ne podnosim)
-srediti ishranu, preci na hranu biljnog porekla, izbaciti secer
-uvek spremati sam sebi hranu
-ugojiti se 5-10kg trenutno mi je BMI 24.5, 183cm visok 83kg, al hocu da nabacim koje kg vise cisto da vidim kako cu se osecati
-naucit svirat gitaru
-bice jos toga vremenom samo da se vratim u normalu amigo
Inace, igracu pokerbros za pocetak i to preko tableta jer sam na nekoj sobi gde nije dozvoljena pc simulacija
al hajd namestio sam da mi bude ok, kupio sam stoni drzac za tablet, prikljucio mis i tastaturu pa eto jedino sto ekran nije bas 34' al hajd za pocetak more i vako