Tema: Varanje/Collusion na GG
Ciao , nedavno sam napravia database analysis s coach-om i slozili smo hyper exploit gameplan za konkretno 25 i 50rnc pool-ove , sad nakon sta sam ga primjenia smo primjetili da jedino azijati playback-aju ali samo kad ima drugih azijata za stolom. Nakon toga san bas pocea obracat pozornost na Azijate konkretno Japan/Hongkong/Kina/Taiwan i mogu garantirat sa 100 postotnom sigurnoscu da je dobar dio njih ili u istoj prostoriji ili na discord callu. Tankaju bas znatno vise od drugih igraca cak i preflop i na BB. Absolutno nikad ne igraju potove skupa.Svi igraju neki passive/trappy stil koji je totalno suprotno
od exploita koji bi trebalo radit u ovom poolu jer svi underbluffaju pogotovo later streets koji oni trappaju ali stil je dibar ako imas card removal pa ti ima smisla vidit vise karata jer ces imat profitabilne hero fold/call/raise spotove na temelju tvog card removal znanja. Prolazeci kroz notes od prije toliko sam tagova nasa " Nit stats preflop but has KTo sb v mp" itd... Sto ocito nalaze da imaju neku vrstu card removal-a .Jedno 20-40% poola ovisno o dobu dana je u ovoj shemi. Toliko je ocito kad pocnes obracat paznju , zbog ovog nitko ne post-a dobre winrate sa 25 i 50rnc iako je pool znatno slabije od 25z i 50z gdje ljudi objavljuju crushing winrate-e . Umirem od srama koliko sam handova odigra bez da sam shvatia sto se dogada a coach mi skuzi u roku dva tjedna , strasno. Obratite paznju , uvjerite za sebe i bjezite od GG-ja . Nema smisla prijavljit GGju jer ne bi to oni rjesili i da im se plati ogromna cifra a ne ovako, prijavia sam im illegal HUD koji radi prije 8 mjeseci sa svim konkretnim dokazima i jos radi ,mogu mislit kako bi ovdje islo kad nije crno na bijelo/ ne moze non-poker igrac shvatit sto se dogada tako da just move sites.
Zadnji popravljao JojPaKakOvo (23-09-2022 07:32:54)