Tjedni izvještaj (8.8.2022. - 14.8.2022.)
Početni bankroll: 600,00 USD
Ciljani bankroll: 6.000,00 USD
Prošlotjedni bankroll: 2.977,72 USD
-------------------------------------------------------------
Tjedan 37
Sati igre: 8/20
Broj odigranih handova (NL50): 3.420
Neto profit: -72,28 USD
Rakeback: 63,50 USD
Profit: -8,78 USD
Promjena bankrolla: -0,3%
-------------------------------------------------------------
Trenutni bankroll: 2.968,94 USD
Ukupni profit: 2.368,94 USD
Ukupni Challenge napredak: 43,87%
Ovo je graf dosadašnjih handova odigranih u challenge-u (NL10/NL25/NL50): (Za pregledniji prikaz slika, desni klik na sliku - Otvori sliku u novoj kartici)
Ovo je graf ukupne zarade u USD:
Ovo je graf zarade u USD po danima:
Ovo je graf vremena utrošenog na igru u satima po danima:
Ovo je graf odigranih handova na NL50:
Ovo je bio tjedan s puno više off table rada nego same igre, ali tako će morati biti u sljedećem razdoblju jer puno je toga za naučiti. Polako tek počinjem shvaćati razmjere toga koliko ne znam. Odradili smo jedan coaching session vezan za preflop te sam se najviše fokusirao na to, ali analizirao sam i dosta handova te odgledao par videa (neke i više puta) te zapisivao bilješke. Ono što gledam u tim videima (uključujući i onaj mojeg coaching sessiona) mi je sve logično i poprilično shvaćam koncepte, ali treba to jako dobro ući u glavu pa da se može rutinski primjenjivati za stolovima. Uglavnom, puno je posla preda mnom...
Kada igram, igram 4-5 (u nekim trenucima 6) Hold'em stolova na Natural8 i PVI se ne smanjuje. Dakle, taj broj stolova nije faktor koji utječe na PVI, ali pretpostavljam da bi ga 8-12 stolova moglo smanjiti. Također sam došao do zaključka da je ovaj PVI kojeg ja računam od prilike 70% "službenog" PVI-a jer taj "službeni" ne uračunava BadBeatJackpot fee u rake, dok ja to radim. Drugim riječima, PVI kako ga ja računam trenutno mi iznosi oko 0,7, a tamo negdje u Natural8 bazama moj PVI je 1. Smiješno je kako brzo mi se puni Fish Buffet. Za 1 sat igre na 5 stolova skupim oko 1800 Fish Bodova, a na BetKingsu su mi za to trebala 2 sata igre na 8 stolova, nekad i više. Vidjet ću je li možda Fish Buffet status faktor koji umanjuje PVI, sad sam prešao sa Shrimpa na Craba.
Ipak, kakav god bio PVI, činjenica je da je NL50 pool na GG-u zaista pun regova i kada table selectam, tek na 20-30% stolova se može vidjeti po jedan fish i obično su svi ostali igrači za tim stolovima regovi, a waiting list je pun ili skoro pun. Ne kažem da su svi regovi dobri igrači, baš kao što nisam niti ja, ali manjak fisheva definitivno je veliki problem. Do sada nisam bio ni potpuno svjestan toga te bih obično sve igrače s nepotpunim stackom tagirao kao fisheve, što u dosta slučajeva nije tako. Problem je i to što ne mogu koristiti HUD, a dosta toga se u coaching materijalima temelji na statsima. Igrat ću za sada tamo, ali postoji mogućnost da u budućnosti promijenim sobu. U svakom slučaju ću napraviti ono što bi financijski moglo biti bolje za mene.
Do idućeg javljanja, sretno nam svima!
Zadnji popravljao Alleen86 (16-08-2022 13:58:07)