Re: Uske 2000 sati za 2022.
Isplatio sam klinca 80km i nastavio na ulogu 2, popeo me je oko 125km i izvadio sam pare.
Onda se desava prekretnica.
Na tako ubijen aparat i na ulozima 1,2,3 i ulogu 5 dolazi policajka i stavlja ulog 5.
Ubacuje 10km i aparat joj daje odmah slaganje od 100 poena ili 20km.
Posle toga joj ubrzo daje jos jedno duplanje od 50 poena, i onda pokazuje limit.
Gledam totalno zbunjen.
Kako je moguce da joj je dao bilo kakav + na 5 kad sam aparat ubio?
Postoji uvijek mala mogucnost da se zajebes pa da izgleda da ti je pokazao limit a u stvari nije bio pravi limit vec je mogao da ti jos da.
Ali ne, odbacujem takvu mogucnost, pokazao mi je vrlo jasno a osim toga taj aparat sam pratio danima.
Ona nastavlja ulog 5, nakon sto je aparat pojeo tih 150-200 poena i gubi jos prilicnu sumu novaca, tipa 100km i odlazi.
Otprilike racunam limit, vrlo brzo mi polazi za rukom da ga doguram na ulogu 5 dokle sam trebao i da vadim pare.
Krecem rukom da stisnem dugme za isplatu ( i ovi novi slotovi kao i stari su primali iskljucivo kovanice od 1 km i iste su isplacivali sami ) i zastajem.
Pitam se...
Da li je ocito da je ulog 1-2 od klinca na neki nacin inicirao novi visak na ulogu 5 koji je dao policajki u startu?
Da li su ulozi 1 i 5 ipak na neki nacin povezani?
Da li je mozda ulog 5 sad inicirao neki visak na ulogu 1?
Odlucujem se da to moram vidjeti.
Necu izgubiti nista, imam 650 poena u kasi i znam da sam ga dotjerao na ulogu 1 do limita.
Ako mi sada da jednu jedinu marku na ulogu 1 preko tih 650 poena onda imam siguran dokaz da su ulozi 5 i 1 povezani i da na neki nacin iniciraju visak preko limita jedan drugom.
Bukvalno drugo ili trece okretanje on mi daje 40 poena na ulogu 1.
TO JE TO!
Igram na ulogu 1 i on mi daje jos novca, do limita.
Imam skoro 800 poena na racunu, ogromna svota koju je skoro nemoguce da te skine na ulogu 1-5 ako ne divljas, uvijek ce te vracati na 800 poena.
Odlucujem se za jos jedan test koji me jako zanima.
Namjerno gubim 100 poena na ulogu 2.
Dizem ulog na 4 jer me strasno zanima gdje pripada ulog 4, da li je on isto kao 1,2,3 ili je brat s ulogom 5.
Ako je prvo u pitanju aparat ce me dignuti lagano do 800 poena, ako je drugo onda ce limit biti 700 poena.
Ne da nista, skida me na 500 poena, vraca me na 700, vrti ali ne da preko 700, pocinje jasno da mi pokazuje limit na 700 poena.
Vracam ulog 2 i penjem se na 800 i vadim pare.
Sad je sve apsolutno jasno.
Novo otkrice, koje je bilo najvaznije od svih prethodnih, se jasno iskristalisalo mnogobrojnim testovima i gledanjima.
Ono je glasilo ovako.
Aparati uopste ne uzimaju 35 posto od ulaza vec zapravo oko 20 posto.
Ulozi 1,2 i 3 imaju istu programsku semu, ulozi 4 i 5 imaju posve drugu.
Ali su te dve seme ipak medjusobno povezane.
Ako sjednes na prazan aparat kojeg je neko ubio na obe seme do limita i krenes igrati ulog 2 i izgubis recimo 100km, on ce ti na tom ulogu ( 1,2 i 3 ) vratiti oko 65 posto, dakle oko 65km,
A 15AK POSTO CE DA PROSTO PREBACI U VISAK NA ULOZIMA 4 I 5.
Ovo je znacilo da ako se neki aparat puno igra na ulozima 1,2,3, recimo 4-5 dana, da je bilo puno uplata i isplata... Npr da je u njega na tim ulozima ubaceno 500km u totalu, to znaci da je na ulozima 4 i 5 nakupljeno
oko 15posto ili u parama oko 75km viska.
S druge strane je isto tako znacilo da ako neko dodje i pocne igrati ulog 4 ili 5 i ubaci 200km i cak iscupa sve, tj nekih 130km ili 65 posto, ti si mogao lagano sjesti i na ulogu 1 uzeti 30ak km iako je aparat prije toga
dotjeran do limita na ulogu 1.
Nastavljamo................
Kucajte ovaj kod u kupovini H2n proizvoda i imate 10 posto popust.
I jos vam ja vratim 12 posto od kupovine, dakle 22 posto total popust.