Tema: pokerpro2010_pokerstars
Pozdrav svima.
pošto više manje svi ovdje igrate online, nadam se da će vam se svidjeti ideja.
Zašto Pokerstars?
Zato što smatram da najveća većina igrača ima acc na starsima.
Zašto pokerpro2010?
Zato što mislim da bi bilo zanimljivo da napravimo turnir za naše igrače.
O čemu se konkretno radi?
O turniru, u 3. mjesecu, ukoliko se uspijemo dogovoriti, ili u 4. mjesecu, za pokerpro clanove, s buyinom cca 10$, s jednim rebuy-em, 1 add-onom (ukoliko je to moguce tako podesiti).
Zasto 1 rebuy?
Izuzev par igraca koji su ovdje na forumu, a igraju na velikim blindovima, mislim da ipak vecina nas ima puno manje love na racunima, i da im ipak nece biti puno izdvojiti 50 kn za turnir, a da nebi bilo glupe igre, i da netko tko ima 10000$, pa da se 10x rebuya.
E sad, pitanje je da li ce se to "boljim" igracima svidjeti, jer je ipak mali buy-in, ali smatram da ce biti zanimljivo, jer ako se pokaze interes, ipak ce biti lijepo kad netko kaze pobjedio sam na pokerpro turniru.
Ovo bi bila neka verzija Croatia turnira na Starsima, ali s malo jacim prizepool-om. EVo nadam se da ste shvatili kakvu ideju imam, i nadam se da bi ju mogli realizirati.
Ispricavam se ako se ekipi PokerproTeama (stranice) nece svidjeti ovo, nisam mislio vasu stranicu koristiti u privatne svrhe ili za neku samopromociju, vec smatram da ce ovo biti zanimljivo forumasima. Pa se nadam, da ukoliko bi nas se skupilo bar 30-40 da bi bio zanimljiv turnir. I mozda onda napraviti tako nesto svaka 2-3 mjeseca.