Re: coachovi? Jel to sljaka?
hm.. nije problem u 200 $, ja bi dao puski sad odmah da mi objasni neke stvari.... nisam totalni pocetnik nego cak i zaradim neke solidne novce mjesecno na NL50 ali mi je jasno da imam puno gresaka jer bi vec odavno otiso na vece buyinove, uglavnom igram 6 max, trenutno pokusavam igrat malo vise turnira al sam totalna truba, cak sam i 1 MTT osvojio par dana nakon sto sam gledao puskin video pa sam zabrijao da sam naucio nesto al sad vidim da je to bila sreca jer je otad proslo jedno 100 mtt odigranih a mene nigdje ni blizu osvajanja.. ono sto ocu pitat kolko bi to na kraju ja sati trebao kod njega uzet da mi sve obajasni di grijesim, to bi na kraju ispalo u najmanju ruku 1k$ a to si nisam u stanju priustit..
Ponekad se u sat ili dva da napraviti jako puno posla ukoliko se radi od prve do zadnje sekunde. Ne kazem da ce se dogoditi zaokret u tvojoj igri u samo par sati coachanja, ali ako prethodno vidi tvoj database, svaki dobar coach ce imat unaprijed pripremljene hendove koji su sumnjivi, pitati te proces razmisljanja iza svakog henda i svakako ces imati nekoliko "a-ha!" trenutaka.
Sto se MTT-a tice, variance je u istima ogroman. Ukoliko imas 100% ROI na velikom sampleu, mozes biti prezadovoljan.
Roba, moderator ti je sramota.