Tema: 1R+1A strategy
uzeti rebuy (double stack) na pocetku bez iznimke?
sto ako ga ne uzme apsolutno nitko na turniru, a field je takav da se gura sve i svasta?
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
uzeti rebuy (double stack) na pocetku bez iznimke?
sto ako ga ne uzme apsolutno nitko na turniru, a field je takav da se gura sve i svasta?
ja u tom slucaju ne uzimam, sta ce ti kad se gura sve i svasta, easy double up i eto ga .
Iako je 1R onda nek samo guraju, brzo ce ostat na tome stacku, a ti prije nego dodje kraj rebuy faze mozes rebuyat ako nebdues vec double up i usto jos addon, tako da vjerojatno sa pristojnim stackom imas igrat dalje.
Pa mislim da bas zato sto se gura sve i svasta treba uzet, jer ce se brzo neki fish poduplat, i imas puno veci edge na njemu, ako imas isto zetona ko on, nego duplo manje.. Bar ja to tako tumacim
LOL. Znam za takav turnir. Raspravljao sam već s frendom oko toga.
Mislim da je najisplativije igrat ga ko turnir bez rebuya. Jer ako uzmeš rebuy, moraš biti 2. da bi vratio lovu.
Jer ako uzmeš rebuy, moraš biti 2. da bi vratio lovu.
nisam skuzio to...
Piše da je turnir <2 puna stola. Znači oko 15 ljudi. I tad je druga nagrada obično oko 2.5 buyina. 3. je manje od 2 buyina.
tu i tamo se cak i nadje netko tko rebuya, ali tek kad ga bustaju
ma opcenito su mi kita ti rebuy turniri jer nemam pojma koliko light treba callati, a koliko light pushati tako da i nisam nesto bolji od ''ekipe koja gura sve''
najvise me zanimalo ovo oko rebuya odmah na pocetku jer su obje teorije navedene u topicu tocne, ali izgleda da se zbog malog prize poola stvarno ne isplati zajebavat s tim
Zadnji popravljao butko (12-03-2010 15:37:36)
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora