Tema: MTT nedoumica
Naletio sam na jednu nedoumicu u clancima koje sam citao za strategiju MTT-a u pocetnoj fazi. Naime predlaze se da se u pocetnoj fazi igra tight,ali i da se vidi puno jeftinih flopova.na sto se to tocno odnosi? hvala
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Naletio sam na jednu nedoumicu u clancima koje sam citao za strategiju MTT-a u pocetnoj fazi. Naime predlaze se da se u pocetnoj fazi igra tight,ali i da se vidi puno jeftinih flopova.na sto se to tocno odnosi? hvala
Tako sam i igrao do sada.no na nekim instruction videima sam vidio da oni igraju dosta loose u pocetnoj fazi.
Igraj jako tight. Sve parove, AK,AQ,AJ.
igrati sve parove na mtt-u definitivno nije tight...s kasnih pozicija ok, ali s ranih nikako
Zadnji popravljao ThoNapalm (16-03-2010 05:10:02)
paziteDace napisao:Igraj jako tight. Sve parove, AK,AQ,AJ.
igrati sve parove na mtt-u definitivno nije tight...s kasnih pozicija ok, ali s ranih nikako
oces rec da nemas dovoljne implied oddove sa malim parovima 100-150bb deep?
ThoNapalm napisao:paziteDace napisao:Igraj jako tight. Sve parove, AK,AQ,AJ.
oces rec da nemas dovoljne implied oddove sa malim parovima 100-150bb deep?
imas ako nitko ne rejza, pa zato mi je glupo igrati od dvojki do negdje sestica s rane pozicije... ovisno o situaciji i turniru i koliko si zapravo tight
evo bas citam knjigu FTP strategy guide tournament edition naiso sam na par stvari koje sam ocito do sada krivo igrao
Chris Ferguson kaze da se iz early pozicije treba rejzat 2 bb, iz middle 2.5bb i late 3 bb (kaze da se malo rejza iz early pozicije zato jer je veca vjerojatnost da neko poslje nas ima monstera pa mozemo manje izgubit, iz istog razloga se poslje vise rejza jer je manja mogucnost da neko ima monstera i da big blindu bude teze callat nas rejz) dosad sam rejzo vecinom 3 bb , al kad sam odstupio od toga vise sam rejzo iz early a manje iz late- ocito da sam krivo radio
Howard lederer-on kaze da rejza 3bb bez obzira na poziciju na kojoj se nalazi( tak sam ja dosad igro, kad dodu veci blindovi onda sam 2.5),kaze da kada se ima 10 bb ili manje nema rejzanja nego se gura all inn( prepostavljam da to svi znate)i kada se ima manje od 30 bb ako neko rejza prije nas moramo gurat all inn da ne rerejzamo, tek ako imamo vise od 30 mozemo radit rerejz(eto to dosad nisam znao)
dosao do 5 poglavlja pa ako jos sta zanimljivo procitam cu stavit ako nekog zanima
nista ti ne moras u pokeru... pa mislim ovo ako imas 30bb a netko rejza, tvoj rirejz ne znaci puno jer ako te calla commitan si na flopu
ja nikada ne raisam bas po nekoj shemi..mijesam svoje raisove i nikada ne mogu reci da sam raisao stogo 2x ili 3x..obicnio upisujem raisove,tako da je to uvijek tu nesto izmedju,a da ne dajem drugim igracima dobre oddove
nista ti ne moras u pokeru... pa mislim ovo ako imas 30bb a netko rejza, tvoj rirejz ne znaci puno jer ako te calla commitan si na flopu
pa naravno da nemoras, al ako lederer kaze da je bolje zgurat onda cu zgurat
ja isto iz rane pozicije betam 4-5 bb.
paziteDace napisao:Igraj jako tight. Sve parove, AK,AQ,AJ.
igrat ih sve u potovima koji nisu otvoreni.
Na jači bet ih bacim.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora