Re: Opčenita pitanja za HM
Ja imam za ipoker:
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Roba, ima za izabrati ali ne možeš namještat mjesta, nema ništa ponuđeno.
Gle, fakat. Nisam ni gledao. Činilo mi se da ima.
@noirlegion
onda bolje nemoj koristiti "seat here" jer će ti se pomještati statsi. Drugačije ih nikako ne možeš namjestiti.
Al uskoro će i to biti riješeno:
Znam ok,ima ali ne mozes izabrat(hem)onda di me stavi tamo cu bit i sta se moze.
Moze mi netko napisat jel Table Ninja radi na vise siteova ili samo na pokerstarsu???
imas i za full tilt isto, za ostale nema mislim.
Moze mi netko napisat jel Table Ninja radi na vise siteova ili samo na pokerstarsu???
Imas posebno ninju za FT i posebno za PS
Znaci samo za ta 2 sitea?(trenutno ne igram ni na jednom od ta 2).
da, samo za FT i PS, s tim da je za FT jos u beti i besplatna je, a za PS se mora kupiti
Ako nekog zanima, izašao je HM s prefered seat porškom za iPoker.
Sta treba u hemu podesiti da vidim graf od samo jednog sessiona ili od jednog dana ili tjedna?
ok koliko bi bile idealne brojke za:
steal
fold to steal
open call
cbet
fold to cbet
ok koliko bi bile idealne brojke za:
steal
fold to steal
open call
cbet
fold to cbet
Itko? Pretpostavljan da cbet mora biti oko 80, a open call što manji, tipa 10, no za ove druge fakat ne znam
Zadnji popravljao iAcesHigh (30-03-2010 16:32:37)
Ako je open call=open limp treba bit ravno 0%
Mislim da ne treba sad ići u krajnost... S vremena na vrijeme treba miksat igru + limp s velikim handom sa EP zna biti vrlo profitabilan... Ne kažem da se sad stalno treba tako igrati, no s vremena na vrijeme sigurno se isplati...
Što je s ovim drugim statsima?
limp s velikim handom
Glavno da se onda plače na forumu zbog bad beata sa AA kad popusimo od 7Qo. Prvo i najvažnije pravilo za microstakese - nikad nelimpaj!
Pa i po meni nije loše ponekad limpat monster pocket sa EP-a. Ali! pod uvjetom da si malo duže na stolu i da je stol jako agresivan, šta podrazumijeva da u velikoj večini slučajeva netko rejza nakon limpera i/ili otvara rejzom.
iAcesHigh napisao:limp s velikim handom
Glavno da se onda plače na forumu zbog bad beata sa AA kad popusimo od 7Qo. Prvo i najvažnije pravilo za microstakese - nikad nelimpaj!
Ja ne plačem
Pa i po meni nije loše ponekad limpat monster pocket sa EP-a. Ali! pod uvjetom da si malo duže na stolu i da je stol jako agresivan, šta podrazumijeva da u velikoj večini slučajeva netko rejza nakon limpera i/ili otvara rejzom.
Slažem se, zato tako nešto na rushu treba izbjegavat
U 6max ako je aggro stol onda je bolji rejz i nadaš se 3betu, limp/reraise izgleda kao izrazito jak line tako da sužava naš range na AA KK, osim ako to ne mixaš sa zrakom al za to nema potrebe na manjim stakesima.
Pošto već nitko nije odgovorio eto ono što sam saznao...
steal - između 25 i 35 posto
fold to steal (nisam našo)
open call - ispod 10 posto
cbet - iznad 75 posto
fold to cbet (nisam našo)
dali je moguce vidjet moej statse po pozicijama?
trazil sam ali bezuspjesno...
znam da pt3 to ima...