Tema: Sreća prati budale
Nakon još jednog downswinga na nl50 poludio sam i uplatio cijelu banku na ovaj turnir! Ostalo je povijest...
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Nakon još jednog downswinga na nl50 poludio sam i uplatio cijelu banku na ovaj turnir! Ostalo je povijest...
Ovaj mjesec radim party u Samoboru... Svi će bit pozvani
da si se stavio na 7,8 mjesto,ajde..ali kad sam te vidio na prvom,pogledao sam ponovno
cestitam roba, sad mozes sa ovim boostom i na nl1000 direktno.....
Znači 50% je moje?? hehehe
Rekli smo 33%!
Roba mi je jako pomogo na final tablu, najgore je bilo kad sam dobio AA i loose igrač na CO je rejzo 3bb (ostalo nas je 6) i imo je oko 10bb više od mene, a ja na sb, a iza mene bb ima oko 3,5bb manje od mene... Već sam skoro autofoldo kad mi je on preporučio da guram all in!?!
Ono, zatvorio sam oči i stisnuo all in iako sam duboko u sebi bio nesiguran, ali ipak roba je roba... I kad me frajer callao sa KK, tad sam skužio da mi je dobro reko jer je CO bio jako loose igrač i nije mogao imat dobar hand...
Ostatak turnira sam večinom dobivo flipove 34s vs JJ i 22 vs KK tako da mogu reć da sam cijeli turnir fakat dobro odigro i večinom sam bio favorit (osim ovaj gore hand me malo sreća pomazila)...
Ne znam zašto popušim svaku foru na današnji dan.
E, da te neznam, reko bi da si mi brat!
Btw šta si ovo stvarno osvojio il' nas to *ebeš u zdrav mozak? Ja sad to ništ' ne kužim
Nije loš photoshop, jedino si zeznuo šta nisi pazio da bude razmak među nickovima isti, tj. tvoj je malo niže nego treba
ja uopce nisam skuzio, vec sam ti krenuo cestitat
Zadnji popravljao mars1 (02-04-2010 17:21:34)
Nije loš photoshop, jedino si zeznuo šta nisi pazio da bude razmak među nickovima isti, tj. tvoj je malo niže nego treba
Ne, to pokerstars uvijek prvog ostave malo niže
ma to mu jos nije greska velika, najprije se skuži po tome da je 22 mjesto ima sivu pozadinu znači tko je snimao tu sliku taj je završio na 22 mjestu
dfable napisao:Nije loš photoshop, jedino si zeznuo šta nisi pazio da bude razmak među nickovima isti, tj. tvoj je malo niže nego treba
ma to mu jos nije greska velika, najprije se skuži po tome da je 22 mjesto ima sivu pozadinu znači tko je snimao tu sliku taj je završio na 22 mjestu
...najprije se skuzi sta je objavljeno prvog aprila...
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora