Re: HU turnir na starsima, ima li zainteresiranih?
lol mile nas skuplja ko ribice u akvarij
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Turniri » HU turnir na starsima, ima li zainteresiranih?
...aj dobro je ima nas 8 ajmo jos 8 i bice dobro...
kak se formulira polufinale i finale ako nas je 11 ili 10?
Jedan če biti slobodan u prvome krugu.
da to sam skužio samo opet poslje nastanu problemi oko polufinala i finala ako me kužite . znači netko če uvjek jedan korak preskočit?
Pa ko ima srece preskočiće
Čestitke svima, bilo je zabavno
ko je dobio nakraju?
Ja.
gratz
Thx
Hvala svima!
Bravo , bravo!
Fini slowplay na kraju!
Bravo , bravo!
Fini slowplay na kraju!
Hehe, hvala! Bio mi je čudan shove na flopu jer to niti jedanput nije napravio, bilo me strah da nije pogodio set ili dva para. Ali na kraju je dobro završilo
dobar je bio turnir jedino mi je zao kaj vise ljudi nije igralo.
Je, da nas je barem 30-ak bilo bi bilo odlično. Ali bit će još prilike
mile, ajd iskreno reci jesam li pljuga heads-up?
bez obzira sto je ishod meca odlucio coin flip, zanima me jel taj moj HU lici na sta?
Nisi los, jedino si na 25/50 raisao 3x na sto sam ja dosta shoveao, a ti se nisi prilagodio, tj. smanjio raise...
znam, al sam si na table ninji namjestio da mi automatski odredjuje raise od 3bb + 1 po limperu, a u isto vrijeme dok sam s tobom picio HU, igrao sam jos 2 turnira i oko 16 stolova casha, pa nisam imao vremena mjenjat betove...
oće možda bit na tiltu, za sada mi je lockan (bez razloga) account na starsima. pridružio bih se, čisto da bacim ove HUsng regulare u downswing, loool...
Dal zna tko dal se moze na tiltu napravit privatni turnir?
Ako moze bilo bi bolje nego na starsima, posto su starsi rigged...
Nisam 100% siguran, ali mislim da može, treba im poslati mail i pitati. Češ ti Mile pitat?
By the way, ma meni se sviđaju Starsi, zadnji puta je dobro prošlo
off:
Sensei, welcome to forum
Nisam 100% siguran, ali mislim da može, treba im poslati mail i pitati. Češ ti Mile pitat?
By the way, ma meni se sviđaju Starsi, zadnji puta je dobro prošlooff:
Sensei, welcome to forum
hehe, vjerujem da se tebi svidjaju. poslat cu im mail pa cu vidjet sta kazu...