Da ne otvaram novi topic...
Uplatim iz zajebancije turnir u 18:20 1.10$ 6-max 2.5k gtd,tek toliko da nesto pimplam dok ne pocne 250k gtd u 21:30,koji sam btw neslavno zavrsio u manje od sat vremena igre...
Dosao sam 13/4897 sto me veseli puno vise nego osvojenih "mršavih" 31,83$.
(uploadao bi ss,ali imageshack nesto zeza pa cu staviti prvom prilikom)
Na kraju sam ispao mozda malo glupo jer sam odigrao brzopleto...vjerovatno me malo i umor stisnuo nakon 6ipol sati igre...
Uglavnom islo je ovako:14 igraca ostalo u turniru,4 na mom stolu,blindovi 20k/40k,ante ne znam koji,ja u BB s 330k dobijem AJo. UTG fold,ovaj drugi (CO valjda,stack nesto manje od 1M) dize do 120k,sto je radio jako cesto,pa onda cesto foldao ako ga netko 3beta, SB (290k) je ruku prije izgubio vise od pola stacka i sad gura all-in,sto sam ja protumacio kao moguci tilt...a ja automatski stisnem raise gumb,sto sam bio odlucio napraviti kad je CO dizao,a na SB nisam ni racunao...da nisam tako brzopleto odigrao,nego stao i sekundu razmislio mozda bi i foldao,makar nisam siguran...Uglavnom CO calla i showdown...
CO 66
SB AA
Ja AJo
flop: 6 T Q rainbow
turn: nesto
river: 6
I lik nas s pokerom 6ica isprati s turnira...
Zanima me da li sam trebao foldati tu ruku? Ne koristim nikakav alat,pa vam ne mogu dati nikakve statse...jedino ono sto sam napisao o ovoj dvojici...Tesko mi je sada reci sta bi napravio da sam stao i razmislio sekundu jer znam ishod,ali mislim da ne bi foldao jer vec sam shortstack i s 4 nas na stolu mislim da bi me blindovi brzo popapali...
Chuck Norris ima PFR>VPIP!