BiniTheMan napisao:Pa jel to tvoj sn ili nije. Sjeo sam ti na 2 600 stola i odjebo si me za igru. Ili ne igraš osim ako nije chalenge. Ja bih s tobom rado igrao al 40k hands mi je malo puno tbh jer taj volume meni radi puno više od prop beta pa nevidim neki smisao ako si imalo good.
ja sam naveo iznos od 25-75 kao minimum ako si zainteresiran za pojacati to slobodno reci cifru ja sam za!
a sto se tice 40k ruku ispod toga stvarno ne zelim.
DACE:
?obojica igraca duzni su po zavrsetku doci na osobno upoznavanje te primopredaju novca?
- ???? kakva je to ideja pa lova ce se escrowat na netu - SLAZEM SE.PRISTAJEM
- cijeli iznos se mora escrowat robi prije prvog sessiona a ne pola pa pola kasnije-SLAZEM SE,PRISTAJEM
- zelim da se koristi web cam do 2 puta po sessionu za provjeru jel isti igrac etc-SLAZEM SE,PREDLAZEM UPALJENU CAM TIJEKOM CIJELOG SESSINU
- 4 stola auto top up 100bb-SLAZEM SE,PRISTAJEM
- minimalno 1k ruku po sessionu-NE SLAZEM SE ZBOG SVOG POSLA NISAM U MOGUCNOSTI ISPUNITI OVAJ DIO PRICE MOGAO BI 500 ALI 1000 NE JER NE OVISIM O SEBI VEC BRODU STOGA JE MOJ ODG NEGATIVAN
- side bet od 5k$ je premali za 5/10 nl challenge a za 5/10 bi side bet trebao bit bar 12k a to mi je previse tako da bih ja prihvatio igrat 2/4 sa 5k$ side betom s moje strane- SIDE BET MOZEMO PODIGNUTI KOLIKO ZELITE, ISPOD LIMITA 5-10 NE ZELIM IGRATI
TONKOBONKO:
tu nes smrdi
taj VolkovDenis je rus-DOBRO JUTRO u temi novi igrac-predstavite se si to mogao shvatiti da nemam veze s imenom denis
to je samo acount s kojeg cu igrati sve chalenge i iskljucivo samo to!
KARIK:Evo ja se javljam kao čuvar novca - NIJE TI LOSA IDEJA AL DRUGI PUT VISE SRECE NO MOGU TI PONUDITI DA VODIS nekakav taj cijeli chalenge u smislu da svakodnevno obavjestavas ljude,koliko se ruku igralo,tko je bio dobar,pises i pricas o zanimljivijimm rukama,vodis analizu cijelog meca te od mene dobijes u pojedinim slucajevvima komentar na odredenu ruku ili session! naravno bio bi za to i placen u nekakvom razumnom iznosu!(ovisi o trajanju cijelokupnog meca ali ajmo rec prosjek place ako bi igrali 1m,ako 2-dve...)
OVO VRIJEDI ZA SVE KOJU SU TO VOLJNI UCINITI!
za sva ostala pitanja slobodno pitanje,cim uhvatim vrememna cu odg