Tema: pozdrav iz vz
Pozdrav ekipo!
dolazim iz VŽ, gdje se redovito odrzavaju live poker turniri na kojima nikad nisam bio
inace poker igram neke 2 godine i moram priznati da sam imao mnogo uspona i padova..igram vise iz zabave, ali naravno da je dobrodosla svaka lova koja se zaradi sa strane..
stigao sam na ovaj sajt jer mi se svida vasa ponuda i cijela ekipa ovdje..mnogo je korisnih savjeta od kojih sam mnogo naucio..
igram na FTP i odmah cu vas zamoliti za pomoc kod rjesavanja jednog problema s njima..oni su mi apsolutno najbolja stranica, ali ja sam se tamo regao bez ponude rakea..ako netko zna kako se to moze naknadno rijesiti, molio bih vas da kazete..
ovdje sam iz vase ponude odabrao poker nordicu i u 3 dana dosao od 50$ (30 mojih i 20 dobio) do 115$ koje sam odlucio dignuti i vratiti na FTP..strasno je kakvih fisheva ima tamo..igrao sam samo NL4 i nekoliko double up Sng za 2$..na FTP vec neko vrijeme nisam igrao, djelomicno i zbog toga s rakeom..jako mi je tesko priviknuti se na neku drugu sobu, pogotovo zbog banalnih stvari kao sto je dizanje putem mouse wheela..jos nisam nasao sajt osim FTP na kojem je to moguce
nadam se da cemo se jos dugo druziti i naravno- zaraditi brdo love
Zadnji popravljao hicpra (13-06-2010 21:57:28)